Skip to Content

fashionМного от нас помнят стила на 70-те години, а останалите сме чували за него от майки и баби. Той предлага свобода, еклектизъм и разнообразие от принтове и цветове. С това най-общо може да се характеризира не остаряващата мода. Ако искате да притежавате някоя и друга дреха от нея в гардероба си и тя да е незаменима част от ежедневието ви, сега може да се спрете на богата гама модели от дрехи втора ръка.

Защо да изберем от дрехи стил 70-те:

Стилът на 70-те е безспорно един от най-изобилстващите в модната индустрия. Той непрестанно вдъхновява модните дизайнери и днес да създават нов модели, които стриктно се придържат към него. Тенденциите актуални през настоящия сезон са ярко доказателство за това.

Какво ново от света на модата:

Топ моделите дрехи втора ръка го потвърждават и най-интересното е, че предлагат неизчерпаем асортимент на достъпни цени. Представяйки ги в осъвременен вариант, давайки възможност на жената да ги избира, носи и да създава своята непринуденост, всеки един може да индивидуализира своя личен стил.

Кои са актуалните предложения за дрехи втора ръка, стил 70-те:

Цветове – заложете на земните цветове. В контраст с блясъка на 20-те и психоделичността от 60-те, цветовата гама на облеклата стил 70-те е в най-богат спектър от предложения. Съвременните дизайнери решиха да насочат и своите нови предложения именно в тази цветова гама, а именно – тъмно оранжево, златисто, керамично, кафяво, кремаво, пясъчно, ръждиво и тъмно жълто.

Материи – дантела, плетива, деним, велур всичко е позволено, стига да е в семпли съчетания. С тях може да сте романтични, женствени, разнообразни, по всяко време и за всеки повод.

Форми и кройки – независимо дали се спирате на мини, миди или макси дължина в дрехите, то важно е да ги подбирате правилно. Така ще може да ги носите на всякакви поводи. Изключителен шик за работното място е комбинацията от костюм с пола и сако в ненатрапчив принт.

Аксесоари и обувки – ориентирайте се към максимално изчистени модели, защото именно те позволяват неограничени възможности за комбинации и съчетания с обелката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the First!

Leave a Reply