Skip to Content

дамски дрехи

дамски дрехи

Вероятно се питате защо той не ви забелязва или искате по-голям отзвук при появата ви сред мъжката компания. За всичко това могат да ви помогнат, както и да ви попречат дамски дрехи. Днес те са много и е нормално да се затрудните при избора на цвят, дължина и цена. Огромният избор от дамски панталони, дамски сака, шлифери, палта, поли, блузи, ежедневни рокли, обувки и аксесоари, прави така, че става все по-трудно да се ориентирате в обстановката. В същото време нещо, което вие намирате за секси, може изобщо да не бъде прието за такова от околните.
Има някой простички правила, които ако спазвате определено ще оберете овациите сред силния пол.

Така например трябва да знаете, като базисно, че мъжете харесват дамски крака. По тази причина всичко, което подчертава тази част от тялото се смята за секси от мъжете. Дамски поли, които са къси или с някаква интригуваща цепка, ще се харесат непременно на мъжете. Ако пък комбинирате такъв тип дреха с чорапи то определено няма да имате равна. Чорапите са силно оръжие за жените и не бива да ги пренебрегвате. Независимо дали ще ги комбинирате с дамски поли, ежедневни рокли или пък дамски панталони, били те официални или къси, значение няма, но ефекта е сигурен. Обувките на висок ток също са важни за мъжете. Те ги харесват. В такъв случай, ако сте фенка на равните подметки и на сандалите то не се изненадвайте, че не привличате мъжкото внимание. За да се случи това, то трябва да захвърлите равните подметки и поне за малко да се качите на обувки на висок ток.

Блузите са другото, което се харесва на мъжете, стига да са ефектни. Така например ако изберете от гардероба си блузи, които са широки, но според вас сладки, то те няма да се харесат на мъжете. Ако обаче блузата ви е с деколте или просто по-отворена, то това определено ще допадне на силния пол.
Като цяло комбинирайте дамски дрехи, така, че едновременно да се чувствате комфортно, но и секси.

Be the First!

Leave a Reply