Маркетинг Свежо

Въпрос на приоритети: По какви признаци да изберем своя смарт часовник на ръката

Устройството, което ще изпълнява своите функционалности, може да бъде подбрано според индивидуалните ви изисквания

Ролята на ръчното устройство с класически механизъм е една основна: да отмерва точното време. Залагаме на дизайн, стил и качество, но за допълнителни функционалности можем да разчитаме на новите технологии. Когато те са ни страст, ние си задаваме въпроса как да изберем smart часовник.

Ако това е първият екземпляр в колекцията ви, ще са ви нужни някои насоки, за да оформите концепцията на индивидуалните си изисквания:

Операционна система

Този фактор силно се влияе от смартфона, който обичайно използвате в ежедневието си. Ако той е iPhone, изборът ви е само един – Apple Watch, в дамски или мъжки вариант, цвят и модел според годината. При Android може да разширите вариантите и да се спрете на Samsung, Huawei, Garmin.

Корпус с изкусителна визия

Естетическите предпочитания също имат своя принос и определят инвестицията ни. Производителите нямат ограничения в това отношения – смарт часовникът може да е с кръгла, квадратна форма или да има по-нестандартна визия на корпуса.

По-често се срещат пластмасовите изработки, но се предлагат и метални, или с подсилен със сапфир дисплей.

Дебелината е от значение, отново що се отнася до личния ви вкус. Съвременните умни помощници не са особено малки, но това не ги прави груби, а експерти прогнозират, че те тепърва ще стават много по-тънки, не и за сметка на капацитета им.

  Заеми за собственици на малък бизнес: Какво трябва да знаете

Водоустойчивост

Едва ли ще се откажете от това предимство, а и добрата новина е, че почти всички модели са защитени от влага. При някои нивото е по-високо, което ви позволява да спортувате активно и да плувате във водни басейни.

За различните възможности проучете описанията на характеристиките, предоставени от производителя.

Гласови повиквания

За някои това е каприз и излишно допълнение, но попитайте майките с деца, които носят багаж, държат за ръката си малките и се опитват да си отворят вратата. Те със сигурност няма да се откажат от лесното обаждане, когато са затруднени да открият телефона си в чантата. Тук не е необходимо да водите пространни разговори от скука, за да отчетете плюсовете на наличието на гласови повиквания.

Издръжливост на батерията

Да, още едно устройство, което изисква специалното ви внимание по отношение на зареждането на батерията. То обаче е значително подобрено и улеснено като задължение, а и мини версията на смартфон на ръката ви се подобрява значително и вече се слави със завидна издръжливост на батерията, поне при някои марки и модели. 

Посетете Timer.bg, за да разберете всичко за умните часовници и как да ги привлечете на своя страна в натоварения делник.  

Вижте още...

С какво да запомним една колоритна екскурзия в Турция

admin

Видове високоговорители за озвучителна система

admin

Защо носенето на кежуал костюм е водеща ежегодна тенденция в модата?

admin