Aкцент

Дизайн в банята връщащ усещането за природа

banytaКонцепциите в дизайна се променят много бързо, а най-успешните концепции винаги са свързани с желанията на много голям брой хора. В този смисъл, днес все повече потребители искат да имат решения в дома, които са близки до природата и възстановяват изгубената връзка. В озбавеждането за баня, това търсене е още по-голямо. Затова нека да видим дизайнерски решения, които връщат усещането за връзка с природата и доставят спокойствие и релаксиращи часове в банята.

 

Душ панели с естествено извита елегантна форма – самият дизайн на такъв вид душ панели има много силен ефект върху сетивата. Те възприемат формата заради нейната простота и същевременно комплексност. Като се съчетае с мултифункционалните способности в душ главата и ръчната душ слушалка, то ефектът за тялото е прекрасен.

 

Каскаден душ – това е едно прекрасно изобретение за банята, в което керамичната технология и дизайнерската форма си сътрудничат, за да доставят гладко и лесно за ползване приложение. Каскадният душ създава водопаден ефект върху къпещия се, а какво по-красиво, мощно и пречистващо в природата от водопада.

 

Зелени растения в банята – това е нещо толкова разпространено в този момент, че има производители на мебели за баня и на аксесоари, които пригаждат така своите продукти, че по-лесно да можете да настаните в интериора, зелено растение. Когато е за банята, растението може да бъде отглеждано с цел ароматерапия и свежест в интериора.

  Какви продукти е по-изгодно да поръчате онлайн, отколкото да купувате в магазините

 

Визуални елементи с природни пейзажи или флорални мотиви – един от най-лесните начини да имате усещане за природа в интериора на банята е да имате някакъв вид изображение: море и плаж, горска среда с вода, най-различни флорални мотиви. Те могат да дойдат по най-различни начини: чрез плочки за баня, чрез тапети за баня, чрез картини в банята и т.н.

 

Гранитогресни плочки имитация на материи от природата – инкджет технологията позволява да имате в банята си плочки от гранитогрес, но с външен вид на: мраморни плочки; такива имитиращи най-различни типове дървесина, плочки с визуална репрезентация на някакъв вид камък. Безкрайни възможности за всеки индивидуален вкус и търсене.

Вижте още...

Изисквания за получаване на финансиране, ако съм самонаето лице

admin

Как да се молим пред иконата

admin

За момчешките играчки и какви е добре да бъдат те?

admin