Aкцент Свежо

Как да допълним визията си – полезни съвети

Макси модата е изключително разпорстранена и много дами се чудят как да допълнят визиите си с правилните обувки и аксесоари. Важно е да знаете, че за перфектния външен вид всичко трябва да бъде умело съчетано.

Как да съчетаете обувки с макси рокли?

Първо, има много модели обувки,  които са подходящи за макси рокли. Трябва обаче да знаете какво и как да комбинирате в зависимост от времето на деня и повода. Поради тази причина, изберете обувки с ниски токчета и оксфорди в ежедневието. А от друга страна, за една приказна нощ, заложете на бляскави токчета, съчетани със стилизирана коса за очарователна визия. Запазете ботушите за зимните визии.

Съвети как да носите макси рокли и да изглеждате стилно.

1. Макси рокля с огромно трико. На първо място, ако не сте сигурни дали комбинацията от плетени пуловери и макси рокли работи, просто заложете на нещо сигурно и добре съчетаващо се цветово.

2. С блуза / риза под макси роклята. Блуза под рокля е нова  тенденция сред блогърите от цял ​​свят. За да завършите визията обаче, добавете кожено яке в по-студените дни, което ще пасне чудесно! Хладното докосване на якето ще придаде на външния вид нов облик.

3. Шал в кръста. Шалът на талията подчертава вашата форма, по същия начин както коланът. В този случай можете да използвате щампата или цвета на роклята за да постигнете перфектното цветово съчетание, най-важното е тя да съвпада!

4. Рамо до рамо + цепка! Ефектът рамо до рамо при блузите е любим на всички за постигане на романтична визия, а цепките добавят чувственост, която често липсва.

  Как да разграничим личните, потребителските и бързите кредити

5. Шал за врата + обувка! Шалът около врата е тенденция, която остава непроменена и много гъвкава. Той е умело съчетан с макси рокли.

В макси модата всичко е позволено щом изглежда добре и пасва на фигурната – затова бъдете смели и изразете вашата индивидуалност.

Вижте още...

Дали получих работата, която исках?

admin

Цифров фотоапарат – Фотографията е средство за изразяване и общуване

admin

TikTok ще наеме хиляди на фона на съкращения във Facebook, Twitter и Amazon

Ilian