Aкцент

Дамско палто в какъв цвят е най-добре да изберем

 За почитателките на по-смели цветове, тази година дизайнерите предлагат палта, решени в ярко червено, както и други тонове в червената гама като бордо, розово, малина и още някои нюанси, които успешно биха могли да подчертаят свежестта и красотата на вашата визия.

Жълтото дамско палто без всякакво съмнение ще освежи външният ви вид и ще ви накара да изпъкнете в тълпата. От друга страна едно елегантно дамско палто в синята гама – небесно или тъмно синьо, синьозелено, люляк и други ще добави романтична нотка, за да изглеждате още по-секси и загадъчни.

Разбира се, няма как да пропуснем и бялото палто – винаги елегантно то умело подчертава грациозния женски силует. Бялото палто е перфектен избор за всяко време, но изисква внимателна поддръжка. Все пак, ако тези трудности не ви притесняват, не се колебайте да отдадете предпочитание на белия цвят.

Дамски палта в ярки принтове

Няма как да пропуснем да отбележим и очарованието на дамските палта в ярки принтове. Цветното палто е предизвикателство към скучното ежедневие и ще ви зареди с много положителна енергия. Но, когато избирате такова палто, не пропускайте факта, че то може да не подхожда еднакво добре на всичките ви налични тоалети, така че обмислете внимателно решението си.

Още няколко полезни съвети за избора на подходящо дамско палто:

  • Решете с какви дрехи и обувки можете да комбинирате новото си палто и дали то ще се впише добре в гардероба ви.
  • Отсейте най-напред няколко модела и изберете най-добрия и най-оригинален вариант – съобразете се и с поводите, по които обмисляте да го носите.
  • Изберете подходяща дължина на палтото, в зависимост от сезона и модела.
  • Изберете подходящия цвят – класически дискретни нюанси са перфектни за ежедневно носене,  както ярките цветове, които ще направят деня ви по-позитивен.
  • Запознайте се внимателно с инструкциите от производителя, прочетете информацията за състава на тъканта и правилата за поддръжка.
  • Изпробвайте палтото върху дрехите, които ще носите под него – например, есенното палто трябва да бъде мерено върху топъл пуловер – само така ще сте сигурни, че размерът, който сте избрали е точен.
  Защо политиката на РП е насочена към улесняване на кредитите?

Вижте още...

Как да допълним визията си – полезни съвети

admin

Строителство в градска среда

admin

Цифров фотоапарат – Фотографията е средство за изразяване и общуване

admin