Google макетинг Маркетинг

Каква е разликата в статистиката и данните между Google Analytics и Google Webmaster Tools?

imagesНай-добре е да ползвате и двата инструмента, защото те дават инфорамция, която ви осигуява пълната картина относно статистиките за търсене и ползваемост на вашия сайт.

По същество Google Webmaster Tools осигурява данни за търсенията и поведението на потребителя преди отварянето на вашия сайт, а Google Analytics ви дава ясна статистическа информация след зареждане на сайта ви. Разбира се има и много други специализирани разработки, но като цяло информацията от Google Analytics и Google Webmaster Tools осигуряват значителна статистическа информация за търсенето и ползваемостта на вашия сайт.
Ясно е, че статистическите данни осигурявани от тези два инструмента предствляват статистическа информация.

 

Чрез Google Analytics и Google Webmaster Tools вие виждате данни за търсенето, класирането и посещаемостта на вашия сайт, a чрез Google AdWords и вградения инструмент Google Keyword Planner можете да изясните стратегията си за кои ключови думи можете да наблегнете в оптимизацията, за да повишите позициите си в търсачката за определени думи и да повишите таргетирания трафика към сайта си.

  Музикалните инструменти – маркетинг анализ, стратегии и прогнози

Вижте още...

Какво е Conversion Rate Optimization?

admin

Twitter наема водеща правна фирма да съди Илон Мъск за прекратяване на сделка за придобиване на стойност 44 милиарда долара

admin

Съвети за изнасяне на силна публична реч

admin