Aкцент Свежо

Как да допълним визията си – полезни съвети

Макси модата е изключително разпорстранена и много дами се чудят как да допълнят визиите си с правилните обувки и аксесоари. Важно е да знаете, че за перфектния външен вид всичко трябва да бъде умело съчетано.

Как да съчетаете обувки с макси рокли?

Първо, има много модели обувки,  които са подходящи за макси рокли. Трябва обаче да знаете какво и как да комбинирате в зависимост от времето на деня и повода. Поради тази причина, изберете обувки с ниски токчета и оксфорди в ежедневието. А от друга страна, за една приказна нощ, заложете на бляскави токчета, съчетани със стилизирана коса за очарователна визия. Запазете ботушите за зимните визии.

Съвети как да носите макси рокли и да изглеждате стилно.

1. Макси рокля с огромно трико. На първо място, ако не сте сигурни дали комбинацията от плетени пуловери и макси рокли работи, просто заложете на нещо сигурно и добре съчетаващо се цветово.

2. С блуза / риза под макси роклята. Блуза под рокля е нова  тенденция сред блогърите от цял ​​свят. За да завършите визията обаче, добавете кожено яке в по-студените дни, което ще пасне чудесно! Хладното докосване на якето ще придаде на външния вид нов облик.

3. Шал в кръста. Шалът на талията подчертава вашата форма, по същия начин както коланът. В този случай можете да използвате щампата или цвета на роклята за да постигнете перфектното цветово съчетание, най-важното е тя да съвпада!

4. Рамо до рамо + цепка! Ефектът рамо до рамо при блузите е любим на всички за постигане на романтична визия, а цепките добавят чувственост, която често липсва.

  Защо може да ми откажат заем?

5. Шал за врата + обувка! Шалът около врата е тенденция, която остава непроменена и много гъвкава. Той е умело съчетан с макси рокли.

В макси модата всичко е позволено щом изглежда добре и пасва на фигурната – затова бъдете смели и изразете вашата индивидуалност.

Вижте още...

Как професионалните преводачи могат да гарантират точността на медицинския превод

matalcore

Как да получите бързо одобрение за кредит?

admin

Кратък наръчник за детски столчета за кола

matalcore