Свежо

Най-сваляните Mр3 парчета през последните години

1Изтеглянето на музика е прехвърлянето на музика като цифров файл от доставчик (като iTunes) на устройство, което може да го възпроизвежда; законните продажби на музикални файлове са наблюдавани и очертани в Обединеното кралство от 2004 г. насам. От 9 септември 2014 г. най-изтеглената песен за всички времена в Обединеното кралство е „Happy“ от Pharrell Williams, която е начело на за Великобритания в сферата Singles Downloads.

Първият сингъл, който продава 1 милион сваляния във Великобритания, беше „I Gotta Feeling“ на The Black Eyed Peas, а „Someone like You“ и „Set Fire to the Rain“ от Адел са най-продаваните и изтегляни песни на жени изпълнители. Най-продаваната песен, която въпреки това не е на върха на британския сингъл чартър, е „Moves Like Jagger“ от Maroon 5 с участието на Кристина Агилера, а най-продаваната песен, която не е на върха на Download Chart, е „Love the Way You Lie“ на Eminem с участието на Rihanna, което достига до номер две.

Песента на Фаръл Уилямс „Щастлив“ през 2013 година е била изтеглена в MP3 формат внушителните 1,922,000 пъти. Песента на Адел с превод „Някой като теб“ през 2011 година е свалена в съответния формат над 1,637,000 пъти.

Парчето на Робин Тик с участието на Т.И. и Pharrell Williams „Размазани линии“ е свалено 1,620,000 пъти през 2013 година. Maroon 5 с участието на Кристина Агилера и песента „Moves Like Jagger“ пък водят класацията за 2011, а

  Обзаведете банята си с оригинална или дори футуристична идея

Gotye с участието на Kimbra – „Някой, който познавах“ е най-сваляната MP3 песен за 2012. Daft Punk с участието на Pharrell Williams „Get Lucky“ също е една от най-сваляните песни през 2013 година. Avicii с парчето „Събуди ме“ е сред тези с най-многобройни сваляния за същата година.

Rihanna е доста обичана изпълнителка. Тя, заедно с участието на Калвин Харис изпълняват песента „We Found Love“ и тя също се радва на огромен интерес. Carly Rae Jepsen и парчето, което в превод означава „Обадете ми се може би“ се радва на небивала популярност през 2012 година. Свалена е повече от 1,264,000.

Песента на Бруно Марс „Просто начина, по който си невероятна“ е хит през 2010 година и е свалена повече от 1,247,000 пъти.

Пси със своята песен „Gangnam Style“ разби всички класации през 2012 година и беше свалена повече от 1,229,000 пъти.

Jessie J пък, с участието на B.o.B в песента „Цена“ покори върха през 2011. Eminem с участието на Rihanna и парчето „Обичайте начина, по който лъжете“ също са сред най-сваляните за последните години.

Източник: https://mp3hitove.com/

Вижте още...

Черно боди – класиката към всяка ефектна визия

admin

Подаръци за всеки повод: Открийте точния жест, когато искате да кажете „Благодаря“

admin

Seirsanduk – как да гледаме филми?

admin