Aкцент

Пътна помощ. Какво е важно да знаем!

Всеки ден всеки автомобилен ентусиаст може да се изправи пред извънредна ситуация, която може да отнеме време, нерви и пари. В такива случаи най-доброто решение би било да се обърнете към услугите на фирма за пътна помощ, която ще ви предостави професионална помощ на достъпна цена.

Основни услуги

Обслужване на гуми. Най-честият проблем на пътя обикновено касае повреда, свързана с гумите. Специалистите на фирмата за пътна помощ ще отстранят бързо пробиване, срязване или спукване върху гумата и ще възстановят баланса на джантата на терен. В допълнение, тази категория услуги включва сезонна „смяна“ на гуми.

Преглед на автомобила

Много шофьори са изправени пред ситуация, при която е невъзможно да влязат в салона на ватомобила – ключалката е блкирала (например през зимата поради замръзнала влага) или ключът е бил загубен. Не е необходимо да се чупят прозорци или врати. Екипите на пътна помощ разполагат със специални инструменти, които ще отворят колата без да я повреждат.

Премахване на проблеми с алармата

Този проблем може да се прояви по най-различни начини – от непрекъснато работеща сирена до заключване на всички врати поради електронна повреда. Счупеният имобилайзер е напълно способен да изключи напълно двигателя. Единственото решение е напускането на опитен автотехник, който ще деактивира и / или поправи системата за сигурност.

  Основните услуги на консултант и счетоводител

Помощ при стартиране на двигателя

Най-популярната услуга в тази категория е „запалване“ на изтощена батерия. Ако обаче е необходимо, майсторите също така могат да ви предоставят нова батерия и да я заменят на място.

Доставка на гориво

Друг често срещан проблем е изведнъж да разберете, че сте с празен резервоар далеч от дома. Мобилният екип на компанията, която сте избрали най-вероятно ще ви донесе необходимото количество висококачествен бензин или дизелово гориво от доказана бензиностанция и ще ви помогне да презаредите.

Електрически услуги

Фаровете изведнъж ви угасват в тъмното? Екипът на пътна помощ ще дойде и ще ги поправи (сменяне на лампата, възстановяване на контакта и други). По същия начин е възможен ремонт на място на други електрически системи – звуков сигнал, отопление, вътрешно осветление и т.н.

Ако не е възможно автомобилът да се движи самостоятелно, въпреки услугите по основна техническа помощ, можете да поръчате услуга за теглене или репатриране. Фирмите ще доставят вашето превозно средство до специализиран автосервиз за ремонт.

Вижте още...

Как дазчисляваме месечните вноски по кредита

admin

Строителство в градска среда

admin

Електронният магазин: Бъдещето на пазаруването в дигиталната епоха

admin