Aкцент

Рециклиране на дюзи

reciklirane-duzi

Неефективно работещата дизелова дюза не бива да се оставя без надзор за дълго време. Тя не само може да доведе до по-задълбочени проблеми, касаещи и работата на двигателя, но и последващият ремонт се осложнява и оскъпява.

В нашия оторизиран дизелов сервиз ще получите професионално обслужване, качествена ремонтна дейност за изключително кратко време. Ние сме единствените, които дори могат да свършат работа в рамките на същия ден!

С колегите в София Дизел Център разбираме Вашия проблем и притеснения, свързани с дюзите. Затова Ви предлагаме експресно рециклиране на дюзи на изключително разумни цени. В нашия модерен, съвременен сервиз разполагаме с най-иновативните машини и технологии за прецизна работа и ремонт без аналог в качеството. Нашите специалисти работят бързо, качествено и надеждно, а след извършения ремонт ще получите и гаранция за прецизно свършена работа.

Цени за рециклиране на дюзи

Търсите качествено и достъпно рециклиране на дизелови дюзи? Заповядайте в София Дизел Център – единственият оторизиран дизелов сервиз в България, който извършва:

  • Ремонт на дизелови дюзи и помпи
  • Проверка на дюзи на стенд
  • Рециклиране на дюзи цена
  • Продажба на дюзи
  • Работа само с оригинални резервни части
  • Регулиране на дюзи
  • Кодиране на дюзи
  • Почистване на дюзи
  • Смяна на клапан – налягане дюзи
  • Смяна на разпръсквач на дюзи

Защо да се доверите на София Дизел Център

Ние можем да се похвалим с изключително опитен инженерен екип с ежедневен стремеж за подобряване на работата и връзката с клиентите. За Вас ще рециклираме дюзи на следните марки автомобили:

Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia,  Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volkswagen, Volvo и др.

Трябва ли да запазите предварително час при нас?

При нас не е задължително да запазвате предварително час за проверка или ремонт на повредена дизелова дюза или помпа. Ние разбираме притесненията Ви и за това можем да Ви помогнем веднага с качествен, достъпен и прецизен ремонт.

  Какво е револвиращ кредит?

Извършваме ли диагностика на автомобили?

Не. Ние не извършваме цялостни диагностики на автомобили, тъй като ние приемаме само демонтирани повредени части от горивната система на дизелови автомобили. Към момента не предлагаме отделно демонтаж или диагностика на самия автомобил.

Работим ли с куриери?

Ако имате проблем с дизеловата горивна система, обърнете се към нашия инжерен и опитен екип дори и да сте извън София. Ние работим с всички куриери през работната седмица като получаваме и изпращаме частите по куриер в цялата страна.

Разчитайте на нас за адекватна и навременна помощ и съдействие при проблем с горивната система на дизелови автомобили от всяко естество!

Ние не само поправяме повредени дюзи или помпи, но и извършваме качествена смяна на гарнитури на ГНП, регулиране, рециклиране на дюзи, продажба на помпи и дюзи, коридане на дюзи, диагностика и проверки на дюзи на съвременен стенд с гаранция за извършения ремонт!

Ще помогнем и на Вас! Очакваме Ви на адрес: кв. Драгалевци, ул. Папрат 37 в София в делничните дни от понеделник до петък между 09:00-18:00 часа.


Вижте още...

Няколко навика, които ви пречат да се присъедините към екипа на работното място

admin

Броят на нишките в плата- какво значат?

admin

Пътна помощ. Какво е важно да знаем!

admin