Анализи

Форекс съвети

forex-syveti
Форекс съвети

Едно най важните правила за успех е да построите своя портфейл правилно по размер на позициите, който от своя страна предопределят размера и обема на основният доход.

Не бъдете емоционални!

Място на емоции в тук няма, форекс е валутен пазар в който от значение е само анализите и тенденциите на пазара. Всеки форекс играч, който се отдаде на емоциите има само един край и той не е положителен!
Избягване от прекалено претоварване!

Ако една хубав следобяд установите , че имате прекалено много информация и данни, която не можете да смогнете , по добре намалете капацитета или си направете кратка почивка. От много важно значение да се работи с чист и отпочинал ум.
Гаранции в форекс не съществуват!

Гаранции съществуват при покупка на техника от големите супер маркети във форекс няма такова нещо. Ако някои се опитва да ви убеждава в сигурна печалба , без никакъв риск, без никаква опасност за вашите пари с разни „уникални” трикове, като софтуер за генериране на печалби, ботове и сигурни схеми вашата, знайте че ИЗМАМА!
Търпение

Търпението е много важна част от успеха във форекс търговията, защото няма големи печалби за кратко време, а когато търгувате с утвърдени техники, сигурно и не толкова бързо, резултат само въпрос на време идват!

  Българските брокери с най-добри условия

Намерете добър брокер

Избора на правилен брокер е от изключително значение. Разучете какви услуги и условия предлагат всеки един и направете възможно най-добрият избор! Важни критерии за избор на брокер са, сигурност, човешки потенциал, регулации, прозрачност и обещания за бързи печалби.

Списъци с български най-добрите български форекс брокери можете да намерите на много места, можете да намерите много непредставителни оценки, награди и мнения. Ето от нас един кратък списък с успешните и даващи добри условия форекс брокери – Карол, Булброкърс, Елана и т.н.

Българските брокери с най-добри условия

Вижте още...

Заем с равни или намаляващи вноски да изберем?

admin

Най-често допусканите грешки при кандидатстване за кредит

admin

Какво е значението на поведението на потребителя във вашия сайт?

admin