Свежо

5 идеи за подарък за мъжа до вас – на море и в планината

Летният сезон е времето, в което трябва да се намираме максимално сред природата – споделете преживяванията заедно

Няма по-добър период от годината, в който можем да заложим на оригинални идеи за подарък за него. Само сега можем да съчетаем изненадата със съвместно преживяване на море и в планината.

Именно през лятото трябва да се намираме максимално сред природата, а дали с повод или без, поднесеният жест със сигурност ще остане спомен завинаги.

Офроуд с кросов мотор

Ако вашата половинка си пада по екстремните и мощни возила, това определено е приключение, с което вдигне адреналина.

Единственият по рода си офроуд с електрически кросов мотор се провежда в група, като професионален шофьор я съпровожда и гарантира безопасността на участниците. Теренът е край Варна и е смесен от гора, поле и асфалт.

Полет с парапланер

Ето една възможност да се насладите на красотата на черноморското крайбрежие в района на Бургас. Летенето с тандемен парапланер е изключителен начин да се рееш в небето и да усетиш свободата на птиците, на фона на разкриващите се гледки отвисоко.

Краткият полет е наситен с емоции, които остават за архива чрез видеозапис и снимки, предоставени по ваше желание от организаторите.

Виртуална реалност

Мъжете обичат да играят, дори когато пораснат. Виртуалните изживявания включват предизвикателства, загадки и пъзели, които се преодоляват в екип. Мисията може да превърне всеки представител на силния пол в герой, а усещането, че държат контрола в ръцете си, е несравнимо за тях.

  Първи стъпки в Картинга

Налице са различни опции и сценарии, сред които програма космос, трилър, пътуване в бъдещето.  

Обучение по стрелба

Пропуските на онези, които не са имали честта да се учат да стрелят с оръжие в казармата, могат да бъдат компенсирани бързо. Тук обаче всичко е само за удоволствие, а то наистина е завладяващо!

Независимо от нивото на опита, в сертифицирана среда се предлага индивидуален подход на обучение, а уменията остават за цял живот. Разбира се, по всяка вероятност мирисът на изгорял барут, светкавицата на дулото и откатът могат да накарат всеки мъж да се връща многократно обратно в стрелбището.

Оцеляване в природата

И когато говорим за бягство от ежедневието и досег с природата, може да хвърлите нова ръкавица на своя партньор. Ако има нужда от нещо различно, ново и интересно, подарете му курс по оцеляване далеч от обичайния комфорт.

Подготовката е свързана с познания в множество области, разнообразни познания и умения. След края й нито една ситуация не може да стресне участниците, те знаят как да се ориентират в природата, дори ако се загубят, могат да изградят подслони от няколко вида, да търсят безопасна вода и храна, да преминават скали, да работят с карти, компас, GPS и да знаят накъде да тръгнат на терен без никакви помощни средства.   

  Топ добавки за ефективно изгаряне на мазнини

Вижте още...

Как да изберем перфектната тоалетна чиния

admin

Изискванията, на които трябва да отговаря всяко работно облекло

admin

Камуфлажни панталони – няколко причини да ги изберем

admin