Свежо

5 идеи за подарък за мъжа до вас – на море и в планината

Летният сезон е времето, в което трябва да се намираме максимално сред природата – споделете преживяванията заедно

Няма по-добър период от годината, в който можем да заложим на оригинални идеи за подарък за него. Само сега можем да съчетаем изненадата със съвместно преживяване на море и в планината.

Именно през лятото трябва да се намираме максимално сред природата, а дали с повод или без, поднесеният жест със сигурност ще остане спомен завинаги.

Офроуд с кросов мотор

Ако вашата половинка си пада по екстремните и мощни возила, това определено е приключение, с което вдигне адреналина.

Единственият по рода си офроуд с електрически кросов мотор се провежда в група, като професионален шофьор я съпровожда и гарантира безопасността на участниците. Теренът е край Варна и е смесен от гора, поле и асфалт.

Полет с парапланер

Ето една възможност да се насладите на красотата на черноморското крайбрежие в района на Бургас. Летенето с тандемен парапланер е изключителен начин да се рееш в небето и да усетиш свободата на птиците, на фона на разкриващите се гледки отвисоко.

Краткият полет е наситен с емоции, които остават за архива чрез видеозапис и снимки, предоставени по ваше желание от организаторите.

Виртуална реалност

Мъжете обичат да играят, дори когато пораснат. Виртуалните изживявания включват предизвикателства, загадки и пъзели, които се преодоляват в екип. Мисията може да превърне всеки представител на силния пол в герой, а усещането, че държат контрола в ръцете си, е несравнимо за тях.

  Системи за видеонаблюдение

Налице са различни опции и сценарии, сред които програма космос, трилър, пътуване в бъдещето.  

Обучение по стрелба

Пропуските на онези, които не са имали честта да се учат да стрелят с оръжие в казармата, могат да бъдат компенсирани бързо. Тук обаче всичко е само за удоволствие, а то наистина е завладяващо!

Независимо от нивото на опита, в сертифицирана среда се предлага индивидуален подход на обучение, а уменията остават за цял живот. Разбира се, по всяка вероятност мирисът на изгорял барут, светкавицата на дулото и откатът могат да накарат всеки мъж да се връща многократно обратно в стрелбището.

Оцеляване в природата

И когато говорим за бягство от ежедневието и досег с природата, може да хвърлите нова ръкавица на своя партньор. Ако има нужда от нещо различно, ново и интересно, подарете му курс по оцеляване далеч от обичайния комфорт.

Подготовката е свързана с познания в множество области, разнообразни познания и умения. След края й нито една ситуация не може да стресне участниците, те знаят как да се ориентират в природата, дори ако се загубят, могат да изградят подслони от няколко вида, да търсят безопасна вода и храна, да преминават скали, да работят с карти, компас, GPS и да знаят накъде да тръгнат на терен без никакви помощни средства.   

  Seirsanduk – как да гледаме филми?

Вижте още...

Хранителни добавки за отслабване – пътят към ефективно и здравословно редуциране на теглото

admin

Етапи на правилното почистване на автомобила Ви

admin

Вечерна рокля и тайни съвети как да подчертаем талията – съвети от опитния бранд Eviza

admin