Свежо

Burberry Hero Eau De Parfum е парфюм за силните мъже, които обичат предизвикателствата

Burberry Hero е едно от най-новите ароматни предложения за мъже в каталога на Burberry. Излиза на пазара през 2022 година и носи внушението на непреходно ухание, което е надмогнало временни моди и тенденции. Ароматът е подходящ за всички сезони, но най-предпочитан е през есенно-зимния период, заради комфорта, който създава. Burberry Hero е чудесен избор за специални поводи. Може да го носите и в ежедневието си, но трябва да внимавате с количеството парфюм, което използвате, тъй като уханието е доста наситено.

Ароматът на Burberry Hero Eau De Parfum е балансиран и хармоничен

Уханната композиция се открива с нотки олибанум и борови иглички, последвани от бензоин и тамян в сърцевината. Базовият акорд е преплел акценти от три вида кедър – Атласки, Хималайски и Вирджински. В балансирания ароматен коктейл на този забележителен мъжки парфюм Burberry са съчетани свежи дървесни и пристрастяващи опушени, сладки и земни нотки. Уханната композиция на Burberry Hero Eau De Parfum е хармонична и въздействаща, което го превръща в аромат, неподвластен на времето.

Парфюмеристът, работил по Burberry Hero е Орелиен Гишар

Това е една от впечатляващите ароматни композиции на парфюмериста, роден и израснал във френската столица на уханията – Грас. Орелиен Гишар развива страст към ароматите още в ранното си детство и участва активно в семейния бизнес, насочен към отглеждането на рози и жасмин. Следвайки стъпките на баща си, който също е парфюмерист, Орелиен се обучава в престижното парфюмерно училище Givaudan. Неговият опит и познания в парфюмерията го превръщат във влиятелна фигура в индустрията, а творенията му, сред които и Burberry Hero са известни и обичани по целия свят. Орелиен Гишар е убеден, че за да се създаде добър парфюм са нужни изострена способност за наблюдение, чувствителност към другите и щедрост. Вдъхновението му идва от хората, които среща, той с интерес изслушва техните истории и преживявания. Орелиен Гишар вярва, че с всеки парфюм, който създава, изразява своето отношение към семейната традиция.

  Дървените беседки и навеси: Уют и комфорт за всеки сезон

Актьор, номиниран за Оскар, участва в рекламната кампания на Burberry Hero

От Burberry полагат значителни усилия, за да представят по най-добрия начин уханието, което лансират през 2022 година и бързо да го превърнат в търсен и предпочитан аромат за мъже по целия свят. За рекламно лице на парфюма е избран номинираният за Оскар актьор Адам Драйвър. Рекламната кампания на Burberry Hero илюстрира силата на човек, който скача в неизвестното, преодолява огромни борби и се трансформира, но в същото време остава верен на себе си. Специалното послание, което Burberry Hero носи го превръща в чудесна идея за подарък на скъп за вас мъж. Burberry Hero е подходящо допълнение към всяка ароматна колекция, заради своята универсалност, класа и непреходност.

Вижте още...

Подслушващо устройство от далечната 1921 г.

admin

Баня в спалнята

admin

Основни проблеми и техните симптоми при помпа-дюза на дизелов автомобил

admin