Свежо

Правилно хранене и какво меню да изберем!

Правилно хранене: менюПреди закуска можете да изпиете чаша вода на един глътка, с добавяне на лъжица мед – това ще прочисти и ще накара храносмилателните органи да работят.

Закуската е най-добра със зърнени храни, можете да ги приготвите във вода или мляко, след което да добавите сушени плодове и масло. Или можете да направите омлет със зеленчуци.

За обяд е добре да ядете плодове – банани, портокали, ябълки, нектарини.

Гарнирайте с месо или борш, супата е идеална за обяд. Можете да печете зеленчуци във фурната, да правите котлети на пара. Трябва да ядете едно нещо, или първото ястие, или второто.

Следобедна закуска може да се състои от извара с плодове или само от плодове.

Вечерята трябва да е лека и най-важното – да не е късно. Ако не сте харесали млечни продукти за следобедна закуска, тогава една чудесна възможност е чаша ферментирало печено мляко, кефир или кисело мляко преди лягане. Можете също така да вечеряте с каша или като цяло просто да пиете чай с хапка мед, ако вкъщи е било късно.

Ако искате да се чувствате здрави, активни и весели в продължение на много, много години напред, не пренебрегвайте тези съвети как да се храните здравословно и да спортувате всеки ден.

Източник: https://vsichki-recepti.com

  Котли на пелети - най-добрата алтернатива за отопление

Вижте още...

Планиране на интериора в банята

admin

Всичко, което трябва да знаете, за да погасите кредит предсрочно

admin

Най-доброто ръководство за избор на правилната официална рокля за лятна сватба

matalcore