Свежо

Съобразете новата риза и блуза с фигурата си

damska-buza-kapere
Дамски ризи и дамски блузи

Винаги съобразявайте фигурата си с новите дрехи и колкото и красиви да ви се струват, по-важно е как ви стоят.Ако намирате талията си за ваш недостатък, не носете къси или много прилепнали дамски ризи и дамски блузи. В момента са на мода дългите свободни ризи over sized, които изглеждат като заети от гардероба на партньра. Бъдете модерна и се чувствайте удобно с дълга риза, която скрива недостатъците ви.

Не си взимайте нови дрехи, които са ви малки, понеже преди са ви ставали, с надеждата, че пак ще ви станат по мярка. Не си купувайте и твърде широки дрехи, защото с тях може да започнете да се чувствате недисциплинирано и да качите няколко килца. Ориентирайте се по ризите и дънките от нееластични материи, и когато започнат да ви стягат и да ги закопчавате трудно веднага предприемайте мерки. Например,  минете за няколко дни на само на чай и плодове.

Ако в момента сте излезли от форма носете леко свободни дрехи, в които се чувствате удобно в тъмни цветове, за да изглеждате поне визуално с по-балансиран силует. Можете да използвате и други трикове като висока талия, дължина 7-8ми, вертикални райета или дребни щампи.

Туниката е друга много актуална и своеобразна дреха, с която лесно можете да прикриете излишните килца около талията, ханша и бедрата. Носете прави и трапецовидни поли и рокли, според структурата или такива, които не привличат внимание към проблемните зони.

  Котли на пелети - най-добрата алтернатива за отопление

Ако сте с по-тъничка талия и по-широки бедра също избягвайте късите ризки по тялото, защото те ще акцентират върху дизбаланса между орната и долната част на вашата фигура. Носете блузки, които да покриват целия ханш и безрата, а перфектния стил за вас са невпитите, прави, свободни панталони и високите обувки или боти. Избирайте семпли модели панталони в тъмни цветове и светли блузи с акценти, привличащи вниманието.

Вижте още...

Баня в спалнята

admin

Как да подберем мъжките обувки според облеклото

admin

4 съвета за лятна визия с акцент върху бижутата

admin