Aкцент Свежо

Зимни дрехи за жените (дамски якета и палта)

damsko-palto-online
дамски якета

Зимни дрехи за жените
Вместо да изпадаме в депресия по изминалото лято, дизайнерите са се постарали да ни зарадват с пълноцветен шопинг и през зимния сезон. Тази година неоновите нюанси са заменени с пастелени цветове. Основен лидер в цветовата палитра е червеният цвят във всичките му нюанси. Класическите бяло, черно, сиво и кафяво също продължават да са доминиращи цветове. Явно зимата ще е студена и отново хит при материите са плетивата.
Плетените рокли и широките пуловери са задължителни за сезона.Най- женствената дреха е съчетана с най – топлата материя за един истински комфорт и елегантност през студените дни. Те варират в различни стилове дълги и къси. Могат да се съчетаят с клинове и тесни дънки в по –студените дни.
Особено привлекателно е и войнишкото зелено палто. То е с дворедово закопчаване и пагони.С маскировъчните детайли и кубинките ни връща към милитъри стила. Този стайлинг е видимо привлекателен.
Пончото и широкото дамско палто са едни сред най – интересните предложения за този сезон. Е ваш е избора кое ще изберете и двете са еднакво модерни.
Кожата с косъм, може би това е трендът, който никога няма да ни омръзне да носим, особено в най – студените дни и нощи. Дрехите и аксесоарите от кожа с косъм за поредна година са на мода.
Големите и топли пуловери задължително трябва да присъстват в гардероба ни. Благодарение на голямото разнообразие от стилове и декорации няма как да не се превърне в любимата ни дреха през зимата.
Не се колебайте да избирате дрехи и обувки в пастелени цветове. Особено модерни са бежово, екрю, зелено, пепел от рози, светло синьо. Тези цветове определено ни зареждат с романтика през студените дни.
Червеното и всички гами на червения цвят са истинско вдъхновение за дизайнерите тази година. За онзи момент в който разбираш, че най – предпочитания от теб цвят е най – модерен.

  Модерните играчки, които подпомагат детското развитие

Виж повече на: http://kapere.com/damski-drehi/damski-pantaloni

Дамско палто
Дамско палто

Вижте още...

Най-сваляните Mр3 парчета през последните години

admin

Ремонт без излишни разходи

admin

Защо носенето на кежуал костюм е водеща ежегодна тенденция в модата?

admin