Aкцент Fintech Технологии

Какво крие Fintech за бъдещето?


Никой не знае със сигурност какви финтех иновации се задават на хоризонта и тази несигурност се влошава от хаоса, причинен от пандемията. Fintechs, подобно на техните клиенти, претърпяха финансови неуспехи – някои трябваше да съкратят или напуснат персонал, а други се борят да осигурят финансиране от инвеститори. В същото време търсенето на финтех може би никога не е било по-високо: Бизнесът и клиентите на банките все повече разчитат на технологиите, за да им помогнат да управляват своите финансови средства.

Въпреки настоящата икономическа несигурност, по-големите и дългосрочни тенденции за бъдещето на финтех остават относително непокътнати. Консолидацията, партньорствата и продължаващото сътрудничество между наследени банки и финтех компании изглеждат неизбежни. И потребителите вероятно могат да очакват да видят продължаващата поява на компании, рекламиращи лъскави, достойни за заглавие услуги, включително като блокчейн, криптовалута , изкуствен интелект и транзакции от тип peer-to-peer.

Източник: glasove.com

  Meta пуска нови актуализации за поверителност в Instagram и Facebook за онлайн защита на тийнейджърите

Вижте още...

Стокова марка, стоков знак и опаковка на стоките

admin

Ремонт без излишни разходи

admin

НАСА казва, че хората могат да останат на Луната за по-дълги периоди през това десетилетие, което ще даде възможност за изследване на дълбокия космос

Ilian