Свежо

Магазин за поръчване на български книги в Англия

Всеки от нас мисли, че е доста трудно да се сдобие с любимите си български книги докато живее в Англия, но това вече не е така благодарение на онлайн магазина БългаранЪ. Сега вече благодарение на развитието на технологиите всеки един от вас любителите на литературата, който живее във Великобритания ще може да се сдобие с всяка една книга, която е преведена на български език или е от български автор, без да е нужно след всяко едно посещение в България да пълни куфара си с различни неща. Първият въпрос, който може би изниква в главата на абсолютно всеки е решил да поръча от сайта БългаранЪ е „Колко дълго трае доставката“. Е, тук сме да ви съобщим, че тя тряе не повече от 14 работни дни.

В магазина всички книги са разделени спрямо своя литературен жанр като част от най-известните жанрове са романи,комедия, автобиографични и още много други. За всеки един от вас любителите на литературата е позната така наречената „болка“, когато в живота от което се нуждаем или искаме да прочетем е извън тираж.БългаранЪ от твоя страна са помислили дори и затова, като ако имате нужда от книга която не може да намерите в сайта на магазина или сте абсолютно и на 100% сигурни че тя е с изчерпан тираж вие можете да се обърнете към екипа на магазина, а те от своя страна ще направят абсолютно всичко възможно ако има достъпен екземпляр от даденото заглавие в страната,то то да достигне до вас. В магазина също така можете да откриете и богата колекция от двуезични или български детски книжки със световноизвестни приказки,или тези ,с които всеки един от нас е израснал, например: приказките за Бай Ганьо, за Хитър Петър и още много поучителни заглавия за българската литература. Двуезичните книжки всъщност представляват книга, в която всяка една страница е написана както на български език така и на английски, немски или още много други. Това би било една перфектна възможност за вас да си припомните родния език като съпоставите с този който говорите в страната в която живеете.

  Модерните играчки, които подпомагат детското развитие

В магазина също така можете да откриете и богата разновидност от учебници, за предмети, като част от тях са: български език и литература, математика, химия, биология, физика, история, география и родинознание. България разполага с една от най-богатите истории на света и всеки един истински българин трябва да се гордее със страната и народа си, тъй като в много критични ситуации, българите винаги за успявали да укрепят страната си.

Вижте още...

Вече всеки може да си поръча онлайн козметика от Мъртво море.

admin

Правила за пазаруване по време на големи разпродажби

admin

Етапи на правилното почистване на автомобила Ви

admin