Свежо

Магазин за поръчване на български книги в Англия

Всеки от нас мисли, че е доста трудно да се сдобие с любимите си български книги докато живее в Англия, но това вече не е така благодарение на онлайн магазина БългаранЪ. Сега вече благодарение на развитието на технологиите всеки един от вас любителите на литературата, който живее във Великобритания ще може да се сдобие с всяка една книга, която е преведена на български език или е от български автор, без да е нужно след всяко едно посещение в България да пълни куфара си с различни неща. Първият въпрос, който може би изниква в главата на абсолютно всеки е решил да поръча от сайта БългаранЪ е „Колко дълго трае доставката“. Е, тук сме да ви съобщим, че тя тряе не повече от 14 работни дни.

В магазина всички книги са разделени спрямо своя литературен жанр като част от най-известните жанрове са романи,комедия, автобиографични и още много други. За всеки един от вас любителите на литературата е позната така наречената „болка“, когато в живота от което се нуждаем или искаме да прочетем е извън тираж.БългаранЪ от твоя страна са помислили дори и затова, като ако имате нужда от книга която не може да намерите в сайта на магазина или сте абсолютно и на 100% сигурни че тя е с изчерпан тираж вие можете да се обърнете към екипа на магазина, а те от своя страна ще направят абсолютно всичко възможно ако има достъпен екземпляр от даденото заглавие в страната,то то да достигне до вас. В магазина също така можете да откриете и богата колекция от двуезични или български детски книжки със световноизвестни приказки,или тези ,с които всеки един от нас е израснал, например: приказките за Бай Ганьо, за Хитър Петър и още много поучителни заглавия за българската литература. Двуезичните книжки всъщност представляват книга, в която всяка една страница е написана както на български език така и на английски, немски или още много други. Това би било една перфектна възможност за вас да си припомните родния език като съпоставите с този който говорите в страната в която живеете.

  Първи стъпки в Картинга

В магазина също така можете да откриете и богата разновидност от учебници, за предмети, като част от тях са: български език и литература, математика, химия, биология, физика, история, география и родинознание. България разполага с една от най-богатите истории на света и всеки един истински българин трябва да се гордее със страната и народа си, тъй като в много критични ситуации, българите винаги за успявали да укрепят страната си.

Вижте още...

Кои са най-важните фактори, на които да обърнете внимание при избор на парник?

admin

Как професионалните преводачи могат да гарантират точността на медицинския превод

matalcore

Лалета: перфектният избор за всеки повод

matalcore