Свежо

Вечерна рокля и тайни съвети как да подчертаем талията – съвети от опитния бранд Eviza

Вечерна рокля от Евиза, която пасва перфектно на вашата фигура и как да подчертаем талията

Има няколко основни правила, които си струва да имате предвид, за да улесните избора. На първо място изберете рокля, която подхожда на вашата фигура, а не обратното. Вашето тяло е красиво точно такова, каквото е, така че изберете рокля, която го подчертава. Второ, обърнете внимание на формата и кройката на роклята. Тези два елемента до голяма степен определят как ще ви стои тоалетът. Роклята трябва да подчертава предимствата на вашата фигура и да ви кара да се чувствате добре в нея. Трето, материалът е от голямо значение. Изберете материя, която е удобна, дишаща и стои перфектно. Четвърто, дължината на роклята. Тя трябва да е подходяща както за повода, така и за вашия ръст и предпочитания. Това са някои основни съвети, които ще ви помогнат да намерите вечерна рокля, която пасва перфектно на вашата фигура.

Каква рокля да носите за официални поводи – основни правила

Вечерната рокля трябва да бъде съобразена преди всичко с характера на събитието. Бал, изискано парти или може би официална бизнес вечеря? Всеки от тези случаи изисква различен тип облекло. На партита с дрескод обикновено се изискват дълги вечерни рокли, а понякога и рокли с дължина до коляното. По време на официалните бизнес вечери правилата не са толкова строги, но елегантността и професионализмът трябва да са на преден план. Друг важен аспект е цветът на тоалета. За официални случаи си струва да изберете приглушени цветове. Черно, бежово или тъмни нюанси на червено и зелено винаги ще бъдат добър избор.

Как да изберем вечерна рокля, която да подхожда на вашата фигура?

Всяка фигура е различна и всяка заслужава рокля, която да подчертае нейната красота. Ако имате фигура пясъчен часовник, т.е. пропорционално оформени бедра и рамене с ясно очертана талия, изберете рокли, които са по тялото и ще подчертаят извивките. На жени с фигура тип ябълка ще подхождат разкроените рокли с V-образно деколте, които оптически отслабват фигурата. Ако имате крушовидна фигура (по-широки бедра в сравнение с раменете), струва си да изберете рокли, които придават обем на горната част на тялото. Моделите с декоративни ръкави и деколтета ще бъдат перфектни. Въпреки това, за жени с правоъгълна фигура, характеризираща се с приблизително еднаква ширина на бедрата, талията и раменете, препоръчваме рокли, които добавят извивки, например с изпъкнали поли или с декоративни елементи около бюста и ханша. Не забравяйте, че ключът е да изберете рокля, която ви кара да се чувствате удобно и красива.

  Вече всеки може да си поръча онлайн козметика от Мъртво море.

Какъв цвят вечерна рокля да изберете?

Цветът на облеклото трябва да отговаря не само на вашия тип красота, но и на нивото на официалност на събитието. Надежден избор винаги е класическото черно – универсално, елегантно и вечно. Става за почти всяко тържество и лесно се комбинира с аксесоари. Ако предпочитате нещо по-светло, бежовият цвят или пастелните нюанси могат да бъдат чудесен избор, особено за пролетни или летни събития. Червеното е избор за смели жени, добавяйки чувствена нотка. Синьо, лилаво или зелено са еднакво елегантни цветове, но малко по-малко официални. Те могат да бъдат интересна алтернатива на черното или бялото. Металните цветове, като злато или сребро, придават блясък и са идеални за бляскави поводи.

Каква трябва да е дължината на вечерната рокля?

Изборът на правилната дължина на вечерна рокля зависи от няколко фактора: официалността на събитието, сезона и, разбира се, вашия личен стил и комфорт. За най-официалните поводи, като балове, церемонии или важни тържества, дългата рокля до земята ще бъде най-подходяща. Тази дължина придава елегантност и сериозност и създава ефектна класическа визия. Ако събитието не е толкова официално, може да помислите за рокля с миди дължина, която е около средата на прасеца или коляното. Тази дължина е перфектен компромис между официалност и комфорт, като в същото време е много модерна и женствена. По-късите рокли са запазени за по-малко официални поводи като коктейли и вечерни социални събирания. Добре подбраната дължина на вечерната рокля трябва не само да подчертае предимствата ви, но и да ви накара да се чувствате уверени и удобни.

  Предимства на външните ролетни PVC и AL ролетни щори

Разкроена пола – гарантирана тънка талия

Разкроената пола красиво подчертава талията и в същото време ви позволява да покриете бедрата. Благодарение на това, така добре се балансират пропорциите на фигурата и подчертава талията. Много добра работа ще ви свърши пола в люляков нюанс с разкроена кройка. Отличава се не само с цвета, но и с миди дължината – модерни и идеално съчетаващи се с високи токчета или ботуши. Класическата кройка, разширяваща се надолу, оформя красиво талията и прикрива корема.
Струва си да носите тесен бял или черен топ към полата (черният ще създаде контраст), можем също да добавим колан и късо яке и високи токчета. Откритото деколте си струва да се подчертае с деликатна верижка. В такъв стайлинг без усилие ще постигнем визуално намаляване на талията. Разкроените рокли и поли имат още едно важно предимство – изглеждат много впечатляващо, когато тялото е в движение.

Акценти около талията – идея за линия на талията

Не само колан, носен към рокля, но и всички катарами, декорации, волани подчертават талията. В този контекст специално внимание заслужава рокля до коляното с катарама около талията – оригиналната декорация спомага за оптичното оформяне на силуета. Деколтето тип лодка не открива много гърдите, така че роклята ще служи като основа за офис стил. Препоръчваме тъмно вталено сако, жилетка или болеро. На краката сандали с каишки, високи токчета или удобни балеринки. Роклята ще свърши работа като облекло за офиса и за среща с приятели.

  Най-доброто ръководство за избор на правилната официална рокля за лятна сватба

Елегантен дамски гащеризон – добре подчертана талия

Искате ли комплимент, че си отслабнали или с малка талия? Изберете добре скроен дамски гащеризон. Това е идеален избор за жени, които не харесват рокли, предпочитат спортния стил, но също така държат на женствената визия и оптичното намаляване на талията.

Препоръчваме модел в приятен, стилен нюанс на розово, талия добре подчертана с колан и маншети в долната част на крачолите. Перфектно изтънява не само талията, но и целия торс. Такъв гащеризон има още повече предимства – красиво открива деколтето и талията, може да е с къси ръкави, крачолите да са стеснени надолу, което ви позволява да прикриете масивни бедра. Препоръчваме ви да изберете елегантни обувки, нежни сребърни бижута или шал.

Панталон с висока талия – стайлинг трик!

Може ли една слаба жена да се оплаче от липсата на силно изразена талия? Разбира се, това е анатомична особеност, независеща от размера, който носим. За жени с по-дребно телосложение панталоните с висока талия ще ви помогнат да създадете по-тънка талия. Добър избор ще бъдат класически панталони с нагънати крачоли. Те не само перфектно оформят талията, но и удължават краката. Вталената кройка и приятен нюанс на розовото създават интересна визия. Необичайният цвят леко нарушава класиката. Струва си да изберете тънък кожен колан, бяла блуза и късо яке. В зависимост от вашите предпочитания, обувките могат да бъдат на висок ток (те ще издължат още повече краката ви) или равни – удобни за носене с мокасини или балерини.

Ако се притеснявате за талията си, дрехи като корсет, рокля с А-силует и плисирана пола на ханша също са полезни. Опитайте тези доказани начини и забравете за комплексите! Всички погледи ще са втренчени към вас.

 

Вижте още...

Първи стъпки в Картинга

admin

Видове високоговорители за озвучителна система

admin

Как да допълним визията си – полезни съвети

admin