Свежо

Каква е разликата между калъфите, протекторите за екрана, капаците и калъфите за телефони?

Всеки има мобилен телефон, но не всеки има еднакво ниво на защита. Разберете тук как калъфите, протекторите за екрана, капаците и калъфите за телефон предпазват вашето устройство и какво трябва да купите.

Светът на аксесоарите за мобилни телефони

Като се има предвид начина, по който всички използваме телефоните си, не е чудно, че те са обект на износване. Надраскване, изпускане или счупване на телефон е доста често срещано явление. Ето защо има хиляди компании, които произвеждат продукти за сигурност за вашите устройства. Ето преглед на различните аксесоари, които можете да закупите, за да защитите телефона си от повреда:

 Калъф за смартфон: общ термин за защитни калъфи за телефони, които прикрепяте към гърба и отстрани на вашето устройство. Те се предлагат в различни дизайни, форм фактори и материали, но като цяло помагат за намаляване на щетите при падане.

Протектори за телефони: Допълнителен слой пластмаса или стъкло, който поставяте върху телефона си, за да предотвратите надраскване. По-здравите протектори за екрана, като например закалено стъкло, могат да предотвратят счупването на стъклото на екрана след силно падане.

Кожи: Известни още като стикери, тези тънки слоеве се предлагат в различни дизайни, които променят външния вид на вашето устройство. Те не предлагат голяма защита, но предотвратяват надраскване по повърхността на вашето устройство

  Колко дълъг е срокът на годност на слънцезащитните лосиони?

 Калъфи и капаци: Пълна защита. Ако в момента използвате телефона си, има вероятност да го носите в калъф. Предлагат се в различни дизайни, материали и степени на защита. Те са станали толкова обичайни, че през последните години се появи огромна индустрия за калъфи за телефони. Ето няколко причини, поради които е по-добре да използвате калъф за телефон:

– Дръжка: Гърбовете на много телефони от висок клас са направени от стъкло или гладка пластмаса, което ги прави трудни и неудобни за държане в ръцете ви. Повечето калъфи са удобни за държане в ръка. Това улеснява използването на телефона и е по-малко вероятно да го изпуснете.

– Устойчивост на падане: Ако се притеснявате, че екранът на телефона ви ще се счупи, винаги е най-добре да имате калъф. Някои калъфи, като OtterBox и LifeProof, са направени от дебели и издръжливи материали с особено големи странични издатини. Това означава, че можете да изпуснете телефона си от голяма височина, без да го повредите.

– Персонализиране: Точно като облеклото, калъфът за телефон може да покаже вашата личност или чувство за стил. Те се превърнаха в модно изявление, като много големи медийни франчайзи и разпознаваеми дизайнери продават маркови калъфи. Има и много варианти на дизайна на стандартния калъф за телефон.

  Първи стъпки в Картинга

Броните например са с минималистичен дизайн и са направени от прозрачни материали. Те са за тези, които се нуждаят от допълнителна защита без компромис с дизайна на телефона. Има и калъфи с вградени батерии, които удължават живота на вашия телефон с няколко часа. Някои също имат малки патерици, за да поддържат телефона ви за гледане на видео без ръце.

Вижте още...

Съвети за избор на спално бельо за вашето дете

admin

Многото приложения на кабелните стяжки: универсално решение за организация и безопасност

matalcore

Котли на пелети – най-добрата алтернатива за отопление

admin