Свежо

Модата на цветята и цветистите принтове

Дамска рокля
Дамска рокля
Дамска рокля

От както свят светува, цветята са любимото нещо на всички представителки на нежния пол, а също и най-предпочитаният от тях подарък. Те символизират любов, уважение, почит, привързаност, силна връзка и добри съвместни отношения. Нерядко се използват и като олицетворение на съжалението и разкаянието, и биват поднасяни в знак на извинение от мъжката част от съсловието. И въпреки представите в съзнанието на някои хора, че елегантните рокли с цветни принтове са абсолютно бабешки и старомодни, ние само ще кажем, че те все по-често присъстват в модните колекции на топ дизайнерите по цял свят, което само по себе си говори достатъчно! Така че всяка уважаваща себе си истинска жена следва да има поне няколко чифта такъв тип дамски рокли!
Самата херцогиня на Кембрийдж Кейт Мидълтън е страстен почитател на винтийдж официалните рокли в ретро стил.

Такива са платовете с дребни цветчета и якички, например, които са сочени за едни от най-стилните и елегантни дрехи, създавани някога. Световноизвестният моден бранд Долче и Габана за поредна година удари върховете и показа, че привидно старомодните дрехи могат да бъдат тотален хит и в момента. В тях дори и най-обикновеното момиче може да се превърне в истинска кралица! Изключително популярен модел са късите дамски елегантни рокли с паднало деколте на вълни във венециански стил и разкроено, кокетно продължение надолу. Те са подходящи най-вече за светлата част на деня, тъй като цветовете, които преобладават са меки, пастелни такива, като бледо розово, светло електриково зелено, бяло, червено, коралово, синьо и кехлибарено жълто. Белите дантелени рокли също спадат към тази категория, отличавайки се с изисканост и невероятна нежност. Що се отнася до вечерните събития, там цветовете потъмняват, но разнообразието остава абсолютно същото.

  Магнитни бури: влияние и защита от тях

Изключително голямо попадение са черните рокли с дълъг ръкав, чиито краища са красиво украсени с едри цветя, сред които може да се срещнат рози, божури, череши, карамфили, лилии и други видове интересни храсти. Добър пример за вечерна рокля с цветисти принтове е кокетната малка рокля с деколте тип лодка и платове с нежни лавандулови цветове.

Прочети повече на petrich-news.com

Вижте още...

Черно боди – класиката към всяка ефектна визия

admin

Основни проблеми и техните симптоми при помпа-дюза на дизелов автомобил

admin

Как да изберем перфектното боди за парти?

admin