Свежо

Превръзки – задължителна принадлежност вкъщи и навън

Както при жените, така и месечният им цикъл може да бъде много непредвидим. Особено при драстични промени, смяна на климатичните условия, повече динамичност, умора, стрес – засичането на точна дата може да бъде трудно.

Това обстоятелство може да създаде дискомфорт, чувство за тревожност от инцидентни ситуации, както и несигурност в ежедневието – особено в дните около чаканата дата.

В такива случаи, на помощ идват специалните дамски интимни принадлежности, а именно превръзките. Кога са ви необходими, с какви превръзки да се запасите и за какво да внимавате при избор? Екипът на Sleepy Organic споделя информация по темата.

Кога са необходими превръзките?

Погрешно мислене е това, че превръзките са необходими само по време на менструация. Има и такива модели, познати като ежедневни превръзки, чиято функция е да поддържат сухотата, свежестта и високата хигиена през целия месец. Те предпазват от непредвидени ситуации, протичане, бактерии и развитие на инфекции.

Именно поради този факт, превръзките – както дневните и нощните, така и ежедневните, трябва да присъстват във всяка дамска чанта и дом.

Какви превръзки да изберете и за какво да внимавате?

Изборът на дамски превръзки може да бъде значително затруднен, предвид множеството варианти, които пазарната ниша предлага. Основните фактори, които трябва да следвате са:

  • в кой период на месеца се намирате – ако започва месечният ви цикъл, то е необходимо да се насочите към конкретен вид дамски принадлежности, които са с достатъчна големина, отлична абсорбация на течности и ще ви осигурят максимален комфорт. В случай че търсите средство за ежедневна свежест и защита, вариантите за всеки ден са най-подходящи;
  • качество – винаги се ориентирайте и доверявайте на висококачествени продукти, защото интимната грижа има критична важност за всяка дама;
  • материали – препоръчително е да избирате превръзки, които са изработени от органични материали, не запарват, не предизвикват кожни реакции, алергии, подсичане и предизвикване на чувство на влага;
  • големина – съобразете ежедневието си, активността си, динамичността на всеки ваш ден, за да изберете правилния вариант. Дневните и нощните са предназначени за съответните части на денонощието, а ежедневните са дискретни и целта им е да останат незабележими.
  Мога ли да получа кредит, ако имам парични проблеми?

Това са само част от важните критерии при избор на превръзки, които обаче са основополагащи за вашата сигурност и комфорт през целия месец.

Вижте още...

Идеалното място за тиймбилдинг: Защо един спа хотел е превъзходна идея?

matalcore

Лалета: перфектният избор за всеки повод

matalcore

Защо имам нужда от счетоводител за електронна търговия?

admin