Aкцент

Технология, дизайн и футуристична естетика в банята

banytaКогато избирате обзавеждане за банята пределно добре знаете категориите, в които трябва да пазарувате. Когато обаче искате нещо повече като стилен дизайн, като технологични въведения, като футуристични естетически решения вплетени в самите уреди в банята, тогава трябва да се спрете на предложения, които са по-скъпи като цена. Нека все пак да разгледаме работещи и наложили се дизайнерски концепции в интериора, подплатени с технология и естетика с футуристична нотка.

 

Футуристичната естетика е свързана с движението с динамиката. В съвременните концепции на дизайнерите тя се прилага най-успешно в оформянето на душ пространството. Приложението доставя възможност за динамика при къпането, тоест едновременно няколко различни струи към тялото осигуряват уникално разпределение на водния ресурс, който освежава и релаксира тялото ви.

 

Вариантът с душ панел е минималистичната концепция. Тоест, дизайнът на панела е футуристичен, извита динамична форма, меки детайли, хидромасажни дюзи, ръчен душ и статична душ глава. Цялостната концепция е свързана с хидромасажна душ кабина, в която имате същото разположение, но в затворено пространство и възможност за персонализиране на различните функции.

 

Голяма роля в усъвършенстването на футуристичния дизайн играе и технологичната база. Днес различни производители предлагат и душ кабини със светлинно шоу по време на къпане. То се базира на принципите на хромотерапията, където получавате стандартното разпределение на душ аксесоарите, но с цветни светлини, които засилват ефекта от къпането.

  Как се развива Fintech?

 

Многофункционалните душ глави, душ пити, такива с дигитален начин на управление също са част от постиженията на технологията. Така можете да управлявате количеството вода, температурата на водата, да избирате с каква струя да се къпете. Разнообразието е важно в случая, защото конкретната струя може да отговаря на това, от което има нужда тялото ви в конкретен момент. Масаж за релаксация, силна струя за ободряване, температура на водата подходяща за тялото в даден момент, и т.н. Всичко това завършено във футуристичните естетически нотки.

 

 

Вижте още...

Тенденции за успех в строителната индустрия

admin

Цифров фотоапарат – Фотографията е средство за изразяване и общуване

admin

Когато бизнесът ни не успява да влезе в социалните мрежи – решим проблем или апокалипсис?

admin