Свежо

4 съвета за лятна визия с акцент върху бижутата

Аксесоарите подчертават стила ни и превръщат и ежедневното облекло в произведение на изкуството

Смелите решения и пресъздаване на визия в духа на свободата несъмнено принадлежат на лятото. Само сега може да си позволите повече дързост, да експериментирате на воля и да се доверите на многослойните колиета, изящните форми или минималистичния стил, заел позиция в другата крайност. Актуалните тенденции не поставят ограничения пред вас, дори модата стои на кръстопът и позволява да пречупите тренда през своята лична призма. 

Среброто като метал е основен хит през топлите месеци, а напоследък то се завръща ударно и е изключително желано, сочат данните и на Shine.bg – специализирания онлайн магазин за мъжки и дамски бижута.      

Доверете се на следните съвети от професионалистите, за да превърнете и ежедневния си аутфит в произведение на изкуството:

1.   Свеж и креативен подход

Един наистина класически летен аксесоар са гривните за глезен. Те обаче позволяват всякакъв вид дизайн и не е задължително да се придържате към изчистените линии.

Може да ги носите през кой да е сезон, но точно в момента те ще бъдат на фокус, когато сте избрали рокля, плисирана пола или дънкови панталонки, според това дали сте в офиса или на разходка край морето. 

2.    Игра с цветовете

Сребърните бижута изпъкват по невероятен начин на цветните камъни, които ще подчертаят допълнително блясъка ви. Независимо от избрания тоалет, те могат да създадат повече положителни емоции в обичайния ви ритъм.

  Нетрадиционен букет от сини рози

Изключително удачни са за съчетаване със съответния тон на облеклото, което е още един инструмент в ръцете ви да изпратите послание за добрия си вкус. 

3.    Вечните перли

Перлите си остават едни от най-добрите приятели на дамите и те със сигурност са вечни от гледна точка на модните тенденции. Може да заложите на разнообразието от аксесоари, колиета, гривни и обеци.

Днес дизайните са съвременни и шикозни, което е огромен плюс за всяка жена, решила да обърне внимание на перлата, кралицата на скъпоценните камъни.

4.    Колиета в няколко слоя

Хитовата комбинация е любима на всички, които предпочитат да носят колиетата си заедно, вместо да се чудят кое да оставят на съхранение в кутията си със съкровища. Все пак не губете мярката си и се придържайте към синхрона между отделните елементи, за да постигнете наистина привлекателна визия.

Тенденцията е приложима също при пръстените и гривните, но без да оставяте вълната напълно да ви залее и да ги съчетаете едновременно по всички части на тялото.

Носете повече бижута и го правете с удоволствие, залагайки на това те да си подхождат и да изпълняват основната си функция – да бъдат вашата украса!     

Вижте още...

Всичко, което трябва да знаете за безжичното зареждане

admin

Какво трябва да знаете за инструментите за ремонт на апартаменти.

admin

Нетрадиционен букет от сини рози

admin