Свежо

4 съвета за лятна визия с акцент върху бижутата

Аксесоарите подчертават стила ни и превръщат и ежедневното облекло в произведение на изкуството

Смелите решения и пресъздаване на визия в духа на свободата несъмнено принадлежат на лятото. Само сега може да си позволите повече дързост, да експериментирате на воля и да се доверите на многослойните колиета, изящните форми или минималистичния стил, заел позиция в другата крайност. Актуалните тенденции не поставят ограничения пред вас, дори модата стои на кръстопът и позволява да пречупите тренда през своята лична призма. 

Среброто като метал е основен хит през топлите месеци, а напоследък то се завръща ударно и е изключително желано, сочат данните и на Shine.bg – специализирания онлайн магазин за мъжки и дамски бижута.      

Доверете се на следните съвети от професионалистите, за да превърнете и ежедневния си аутфит в произведение на изкуството:

1.   Свеж и креативен подход

Един наистина класически летен аксесоар са гривните за глезен. Те обаче позволяват всякакъв вид дизайн и не е задължително да се придържате към изчистените линии.

Може да ги носите през кой да е сезон, но точно в момента те ще бъдат на фокус, когато сте избрали рокля, плисирана пола или дънкови панталонки, според това дали сте в офиса или на разходка край морето. 

2.    Игра с цветовете

Сребърните бижута изпъкват по невероятен начин на цветните камъни, които ще подчертаят допълнително блясъка ви. Независимо от избрания тоалет, те могат да създадат повече положителни емоции в обичайния ви ритъм.

  TikTok ще наеме хиляди на фона на съкращения във Facebook, Twitter и Amazon

Изключително удачни са за съчетаване със съответния тон на облеклото, което е още един инструмент в ръцете ви да изпратите послание за добрия си вкус. 

3.    Вечните перли

Перлите си остават едни от най-добрите приятели на дамите и те със сигурност са вечни от гледна точка на модните тенденции. Може да заложите на разнообразието от аксесоари, колиета, гривни и обеци.

Днес дизайните са съвременни и шикозни, което е огромен плюс за всяка жена, решила да обърне внимание на перлата, кралицата на скъпоценните камъни.

4.    Колиета в няколко слоя

Хитовата комбинация е любима на всички, които предпочитат да носят колиетата си заедно, вместо да се чудят кое да оставят на съхранение в кутията си със съкровища. Все пак не губете мярката си и се придържайте към синхрона между отделните елементи, за да постигнете наистина привлекателна визия.

Тенденцията е приложима също при пръстените и гривните, но без да оставяте вълната напълно да ви залее и да ги съчетаете едновременно по всички части на тялото.

Носете повече бижута и го правете с удоволствие, залагайки на това те да си подхождат и да изпълняват основната си функция – да бъдат вашата украса!     

Вижте още...

iPhone 7 и iPhone 7 Plus

admin

Модерни врати за баня от матирано стъкло за поверителност и стил

admin

Колко дълъг е срокът на годност на слънцезащитните лосиони?

matalcore