Актуално

Дигитален портал дава ценна информация за здравето

^51E843DCBDEB2522C72566EB69E71BA616AFD55EFD97AF3E4D^pimgpsh_fullsize_distr

Днес информацията на тема „здраве“ е изключително търсена и ценена, и от пациенти, и от медицински специалисти.

Здравното състояние на всеки един човек е от изключително голяма важност поради няколко основни причини, а именно:

Качеството на храните е сравнително занижено, тъй като често се използват подобрители и консерванти, които водят до трудното обработване на хранителните вещества от човешкия организъм.

Замърсеният въздух също крие редица опасности, които оказват влияние пряко върху нас самите.

Стресът на работното място,  у семейството, навсякъде около нас. Стресът също води до редица заболявания.

Във всичките тези случаи има решения, и те са  налични в платформата за здраве Кредоуеб.

Медици и експерти ежедневно споделят натрупания си опит с пациентите, дават актуални съвети за лечение на дадени заболявания, дискутират актуални здравни въпроси, теми и други.

Дигиталната платформа е StartUp, който днес се нарежда към едни от най-успешните такива в България, което е повод за гордост.

Какво е важно да знаете за проекта: Платформата свързва лекарите по между  им, както и пациентите и прави мост между пациенти и лекари от цялата страна. Вече не само в България, но и в Австрия, Румъния и други държави.

Пациентите в CredoWeb имат достъп до популярни, но напълно достоверни материали – текстове, снимки и видео по пълния спектър от теми, свързани със заболяванията, здравето, здравословния начин на живот. Могат да откриват лекари по населени места, здравни заведения и специалности и да се обръщат с въпроси към тях, както и да намерят контактите им за записване на преглед.

  TikTok ще наеме хиляди на фона на съкращения във Facebook, Twitter и Amazon

Медиците получават високоспециализирана научна и практическа информация ,поднесена чрез видео материал, информация, която другаде онлайн не може да се открие.

С гордост може да се спомене, че в този стартъп членуват повече от половината действащи лекари в България, което е огромно постижение. През 2017, а и в началото на 2018 година, Кредоуеб се утвърди като удобно средство за комуникация в здравната сфера и стана любим портал на редица млади и по-възрастни потребители.

Днес всеки е онлайн. Било то чрез телефон, таблет, преносим компютър или настолен такъв. Читателите на cybertropix могат да тестват приложението, налично за Android и IOS, като е достатъчно да потърсят „Credoweb” в Google Play или APP STORE.

В обобщение на написаното смело можем да заявим, че проектът дава ценни съвети за по-добро ежедневие. Информацията е добре поднесена, лесна за прочит, както сред по-младите, така и от по-възрастните читатели и е безплатен, което е най-важното нещо. Безплатен, но за сметка на това изключително ценен проект.

 

Вижте още...

Как да управлявате финансите си по време на ипотечен кредит за закупуване на инвестиционна собственост

admin

Избор на перфектния сребърен годежен пръстен: съвети и тенденции

matalcore

Какви плъзгащи врати се предлагат на българския пазар?

admin