Актуално

Дигитален портал дава ценна информация за здравето

^51E843DCBDEB2522C72566EB69E71BA616AFD55EFD97AF3E4D^pimgpsh_fullsize_distr

Днес информацията на тема „здраве“ е изключително търсена и ценена, и от пациенти, и от медицински специалисти.

Здравното състояние на всеки един човек е от изключително голяма важност поради няколко основни причини, а именно:

Качеството на храните е сравнително занижено, тъй като често се използват подобрители и консерванти, които водят до трудното обработване на хранителните вещества от човешкия организъм.

Замърсеният въздух също крие редица опасности, които оказват влияние пряко върху нас самите.

Стресът на работното място,  у семейството, навсякъде около нас. Стресът също води до редица заболявания.

Във всичките тези случаи има решения, и те са  налични в платформата за здраве Кредоуеб.

Медици и експерти ежедневно споделят натрупания си опит с пациентите, дават актуални съвети за лечение на дадени заболявания, дискутират актуални здравни въпроси, теми и други.

Дигиталната платформа е StartUp, който днес се нарежда към едни от най-успешните такива в България, което е повод за гордост.

Какво е важно да знаете за проекта: Платформата свързва лекарите по между  им, както и пациентите и прави мост между пациенти и лекари от цялата страна. Вече не само в България, но и в Австрия, Румъния и други държави.

Пациентите в CredoWeb имат достъп до популярни, но напълно достоверни материали – текстове, снимки и видео по пълния спектър от теми, свързани със заболяванията, здравето, здравословния начин на живот. Могат да откриват лекари по населени места, здравни заведения и специалности и да се обръщат с въпроси към тях, както и да намерят контактите им за записване на преглед.

  Как лазерната епилация може да помогне срещу врастнали косми

Медиците получават високоспециализирана научна и практическа информация ,поднесена чрез видео материал, информация, която другаде онлайн не може да се открие.

С гордост може да се спомене, че в този стартъп членуват повече от половината действащи лекари в България, което е огромно постижение. През 2017, а и в началото на 2018 година, Кредоуеб се утвърди като удобно средство за комуникация в здравната сфера и стана любим портал на редица млади и по-възрастни потребители.

Днес всеки е онлайн. Било то чрез телефон, таблет, преносим компютър или настолен такъв. Читателите на cybertropix могат да тестват приложението, налично за Android и IOS, като е достатъчно да потърсят „Credoweb” в Google Play или APP STORE.

В обобщение на написаното смело можем да заявим, че проектът дава ценни съвети за по-добро ежедневие. Информацията е добре поднесена, лесна за прочит, както сред по-младите, така и от по-възрастните читатели и е безплатен, което е най-важното нещо. Безплатен, но за сметка на това изключително ценен проект.

 

Вижте още...

Какво трябва да знаете за кредитите до заплата

matalcore

За какво трябва да внимаваме, когато работим с пневматични инструменти

admin

Колко надеждни са различните видове брави за врати

admin