Свежо

iPhone 7 и iPhone 7 Plus

telefoniВсички единодушно ще се съгласим, че най-обсъжданите телефони бяха новите моделите от семейството на Apple. Още преди тяхното излизане се коментираха разпалено, а сега когато на наяве, ситуацията ескалира.

Въпреки целият негативизъм и неоправдани очаквания, че моделът няма с какво да изненада, има много подобрения, с които за пореден път iPhone доказва превъзходството над останали марки.

Дизайнът има сходства с този на предшественика му, но корпусите са преработени до получаване на нов, по-добър вид. Освен обичайните цветове, тази години Apple предложи и нов вариант на черното, наречено Jet Black.

Една от съществените промени е новият Home бутон. Всъщност бутон вече няма. Използва се технология –  Force Touch, която изпълнява различни функции спрямо начина на натискане.

Друго подобрение, което ще зарадва почитатели на  iPhone е, че те са прахо и влагоусойчиви. Разполагат с  IP67 сертификат, който гарантира тяхната сигурност при разливане на течност или случайно изпускане в басейни или морето. Въпреки това употребата му под вода слабо се препоръчва.

За любителите на качествените снимки – мобилен телефон Apple iPhone 7 има напълно нова и подобрена камера. Задната камера е 12MPx с F/1.8 бленда и оптична стабилизация за перфектното изображение. Притежава нова LED светкавица, която ще осигури естествена светлина към нощните снимки. Почитатели на селфитата разполагат със  7MPx камера.

  Превръзки – задължителна принадлежност вкъщи и навън

Интересното е, че iPhone 7 Plus не е с една, а цели две 12MPx камери. Едната наподобява тази на iPhone 7, а втората осигурява по-добър двукратен оптичен зуум. Освен това iPhone 7 Plus предлага до 10 пъти цифрово увеличение. След като разучите добре предимствата и свойствата на камерата, определено ще останете удивени.

Всички знаем за премахването на жака за слушалките, още преди самото излизане на телефона. За наше успокоение в комплекта и на двата смартфона се съдържат слушалки, които използват Lightning порт. Има и друг преходник от Lightning към 3.5мм порт, благодарение на който може да използвате любимите слушалки винаги.

Все пак, ако искате да бъдете в крак с модата, може да закупите безжичните слушалки на Apple. Използват се изключително лесно и няма да имате никакви затруднения с тяхната употреба. Производителите твърдят, че слушалките издържат работа до 5 часа, само с едно зареждане.

Ново подобрение има във високоговорителите, които се намират под и над дисплея. Звукът сега е два пъти по-мощен и гледането на видеоклипове в пейзажен режим се превръща в уникален и незабравим момент.

Последната новост в смартфоните изстрелва компанията Apple на първо място. И двата модела притежават новия A10 Fusion чипсет, който е много по-мощен от предишния А9 и пести 5 пъти повече енергия. A10 Fusion е четириядрен и има два клъстера с по две процесорни ядра. Така се справя безпроблемно както с по-лесни, така и с по-трудни и натоварващи задачи. Благодарение на това подобрение, батерията на телефоните издържа много повече от техните предшественици.

  Основните услуги на консултант и счетоводител

iPhone 7 и iPhone 7 Plus се предлагат в различни размери, спрямо вградената памет, с която разполагат – 32GB, 128GB и 256GB.

Определено си заслужава да се сдобиете с този невероятен телефон.

Вижте още...

Обзаведете банята си с оригинална или дори футуристична идея

admin

Burberry Hero Eau De Parfum е парфюм за силните мъже, които обичат предизвикателствата

admin

С какво да запомним една колоритна екскурзия в Турция

admin