Свежо

iPhone 7 и iPhone 7 Plus

telefoniВсички единодушно ще се съгласим, че най-обсъжданите телефони бяха новите моделите от семейството на Apple. Още преди тяхното излизане се коментираха разпалено, а сега когато на наяве, ситуацията ескалира.

Въпреки целият негативизъм и неоправдани очаквания, че моделът няма с какво да изненада, има много подобрения, с които за пореден път iPhone доказва превъзходството над останали марки.

Дизайнът има сходства с този на предшественика му, но корпусите са преработени до получаване на нов, по-добър вид. Освен обичайните цветове, тази години Apple предложи и нов вариант на черното, наречено Jet Black.

Една от съществените промени е новият Home бутон. Всъщност бутон вече няма. Използва се технология –  Force Touch, която изпълнява различни функции спрямо начина на натискане.

Друго подобрение, което ще зарадва почитатели на  iPhone е, че те са прахо и влагоусойчиви. Разполагат с  IP67 сертификат, който гарантира тяхната сигурност при разливане на течност или случайно изпускане в басейни или морето. Въпреки това употребата му под вода слабо се препоръчва.

За любителите на качествените снимки – мобилен телефон Apple iPhone 7 има напълно нова и подобрена камера. Задната камера е 12MPx с F/1.8 бленда и оптична стабилизация за перфектното изображение. Притежава нова LED светкавица, която ще осигури естествена светлина към нощните снимки. Почитатели на селфитата разполагат със  7MPx камера.

  Етапи на правилното почистване на автомобила Ви

Интересното е, че iPhone 7 Plus не е с една, а цели две 12MPx камери. Едната наподобява тази на iPhone 7, а втората осигурява по-добър двукратен оптичен зуум. Освен това iPhone 7 Plus предлага до 10 пъти цифрово увеличение. След като разучите добре предимствата и свойствата на камерата, определено ще останете удивени.

Всички знаем за премахването на жака за слушалките, още преди самото излизане на телефона. За наше успокоение в комплекта и на двата смартфона се съдържат слушалки, които използват Lightning порт. Има и друг преходник от Lightning към 3.5мм порт, благодарение на който може да използвате любимите слушалки винаги.

Все пак, ако искате да бъдете в крак с модата, може да закупите безжичните слушалки на Apple. Използват се изключително лесно и няма да имате никакви затруднения с тяхната употреба. Производителите твърдят, че слушалките издържат работа до 5 часа, само с едно зареждане.

Ново подобрение има във високоговорителите, които се намират под и над дисплея. Звукът сега е два пъти по-мощен и гледането на видеоклипове в пейзажен режим се превръща в уникален и незабравим момент.

Последната новост в смартфоните изстрелва компанията Apple на първо място. И двата модела притежават новия A10 Fusion чипсет, който е много по-мощен от предишния А9 и пести 5 пъти повече енергия. A10 Fusion е четириядрен и има два клъстера с по две процесорни ядра. Така се справя безпроблемно както с по-лесни, така и с по-трудни и натоварващи задачи. Благодарение на това подобрение, батерията на телефоните издържа много повече от техните предшественици.

  Прецизна топлина и охлаждане: Вентилаторни конвектори за идеален климат във Вашия дом

iPhone 7 и iPhone 7 Plus се предлагат в различни размери, спрямо вградената памет, с която разполагат – 32GB, 128GB и 256GB.

Определено си заслужава да се сдобиете с този невероятен телефон.

Вижте още...

Обзаведете банята си с оригинална или дори футуристична идея

admin

Как да изберем обувки за бременни жени?

admin

5 идеи за подарък за мъжа до вас – на море и в планината

admin