Google макетинг Маркетинг

Възможноли е ефективно SEO без качествени обратни връзки?

Off-Page-SEOКакто повечето от Вас знаят, обратните връзки  все още е един от основните фактори, които оказват сериозно влияние при подредбата на по-предните изведени резултати в търсещите машини, особено за Гугъл, та въпросът е „възможно ли е да си оптимизирате сайтът така, че да е добре представен, на предни позиции, без да инвестирате в обратни връзки“?

В настоящата статия ще  ние, екипът на ВИСЕО ЕООД ще Ви разясним няколко основни момента, благодарение на които да придобиете по-детайлна информация за това как да оптимизирате сайта си.

И така, на първо място, ако искате да се класирате на предни позиции, но нямате бюджет, то задължително обърнете специално внимание на вътрешното съдържание, т.е. на самият текст в сайта, в това число са включени: Начална страница, вътрешни раздели, форми за обратни връзки, регистрационни форми, блог – в случай, че е наличен и други.

Без значение от типа сайт, не бива да се оставяте със статично съдържание. Желателно е периодично да обновявате, да добавяте ново съдържание, старото да го актуализирате.

Другият важен елемент е структурата на сайта. През последните години масово се мигрира от една CMS към друга. Повечето от Вас знаят, че една от системите за управление на съдържание е особено специална, предпочитана, поради ред причини (кодът е структуриран спрямо изискванията на Гугъл, лесна за управление и др.)  та в случай, че сте със статичен сайт, то е време и Вие да помислите за миграция към тази CMS.

  Какво е значението на качествения дизайн за един сайт по отношение на продажбите?

Да се върнем на темата, възможно ли е да постигнем добри позиции без обратни връзки, отговорът е Да, но си трябва и доза късмет.

 

 

 

Вижте още...

Масовата комуникация се различава от междуличностната по следните неща

admin

За начало на бизнеса изберете сео оптимизация

admin

Стокова марка, стоков знак и опаковка на стоките

admin