Свежо

Баня в спалнята

Когато вече имате своя отговор на въпроса „защо ви е необходима баня в спалнята“ е време да помислите за реализиране на идеята.

Важно: Комбинирането на спалня с баня е възможно само в един случай – ако това не е единствената баня в апартамента.

1. Обединение

Младият собственик иска да направи пространството възможно най-отворено и да отвори една от баните към спалнята. Конфигурацията на стените и колоните в апартаментите подсказва как да се разпредели пространството на банята и спалнята. Младият собственик е достатъчно смел, той подхожда към всичко положително, и така дизайнерът може да предлага нестандартен подход. Самостоятелната баня от своя страна е запазила всички свои положителни функции.

2. Баня с умно стъкло

За да не се отклони вниманието от панорамните гледки, избираме неутрална гама от естествени нюанси за спалнята съчетана с банята. А за да разкрием гледката към спалнята, входът към банята от спалнята се прави прозрачен. Идеята е да можете да легнете във ваната и да гледате не четири стени, а прекрасната си спалня, телевизия в нея или просто да общувате с партньора си докато се къпете. За разделяне на пространството се използва стъклена преграда между банята и спалнята. Ако е необходимо, тази преграда може да се управлява от дистанционно.

3. Баня и спалня в едно с уау ефект без много средства

  Подслушващо устройство от далечната 1921 г.

Младият клиентът има едно по нестандартно мислене и с радост приема и споделя най-авангардни идеи. Единствената трудност в повечето случай се оказват финансовите възможности. Когато не може да си позволите стъклена преграда на спалнята и банята, в повечето случай се прилага едно друго решение. В банята се поставят малки черни кубчета, вмъкнати в голям бял обем. Тази техника е от голяма значение в архитектурата. С нея  пространството изглежда още по-голямо и придобива функцията на прозрачно стъкло, разделител между двете помещения. В този случай се използват много и големите огледала.

Източник: Интериорни решения за банята

Вижте още...

Всичко, което трябва да знаете за безжичното зареждане

admin

Какво трябва да знаете за инструментите за ремонт на апартаменти.

admin

Подаръци за всеки повод: Открийте точния жест, когато искате да кажете „Благодаря“

admin