Актуално

Избелване на зъби – кой метод е най-ефективен?

Надали съществува човек, който не иска блестяща и красива усмивка, която да му носи самоувереност. Най-популярните начини за постигане на това са няколко – чрез бондинг, поставяне на зъбни импланти, ортодонтско лечение и други.

Освен корекцията на зъбните несъвършенства, съществува и друг проблем, който често влияе на състоянието на усмивката – обезцветяването на зъбите и придобиването на жълти оттенъци.

Как да се справите с този проблем? Разберете повече за услугата избелване зъби от екипа на Medical Dent.

Какви са методите за избелване на зъби?

Има два основни метода за избелване на зъби – професионален и в домашни условия. Първият е по-предпочитан и се извършва в стоматологичния кабинет, където се работи с професионални избелващи агенти.

При втория метод процедурата се провежда в домашни условия, като тук вариантите отново са два – процесът да бъде контролиран от дентален специалист или да се случва самоинициативно.

В зависимост от това дали процедурата се извършва върху живи или умъртвени зъби, се определя като витална или невитална. При невиталното избелване на умъртвени зъби е възможно добавянето на избелващ агент в кореновите канали, където се наблюдава по-бърз и силен ефект.

Защо да изберете професионалното избелване?

Професионалното избелване на зъби се характеризира с някои ключови предимства:

  • процесът е изцяло контролиран и се провежда в подходяща среда – стоматологичен кабинет;
  • за промяна на цвета на зъбите се използват висококачествени и доказани продукти с избелващ агент, който не влияе на здравината на дъвкателния орган и не разваля емайла;
  • елиминират се рисковете от неправилно нанасяне, увреждане на емайла и други;
  • използва се гел с висока концентрация, който води до зашеметяващи резултати още след първите няколко минути;
  • една процедура може да ви помогне да изсветлите вашите зъби с до 3 нюанса. Ако извършите поне три процедури, може да постигнете усмивката, за която си мечтаете, с лекота;
  • преди да извърши процедурата, специалистът ще оцени състоянието на устната ви кухина и ще прецени дали избелването на зъбите е препоръчително за вас. Не във всички случаи такова възвръщане на белотата е подходящо.
  Най-доверените инвестиционни посредници

Професионалната избелваща система е проверена, много по-надеждна и с много по-малък риск от възникване на трайна чувствителност, болка и други. Непрофесионалното и неконтролирано избелване, от своя страна, може да бъде опасно за здравето на дъвкателните ви органи.

Вижте още...

Кофа с моп, за да не цапаме излишно

admin

Българска Телевизия Онлайн: Вашият Портал към Забавлението и Информацията

admin

Калкулатор на потребителски кредити – как се използва и защо е полезен?

admin