Актуално

Избелване на зъби – кой метод е най-ефективен?

Надали съществува човек, който не иска блестяща и красива усмивка, която да му носи самоувереност. Най-популярните начини за постигане на това са няколко – чрез бондинг, поставяне на зъбни импланти, ортодонтско лечение и други.

Освен корекцията на зъбните несъвършенства, съществува и друг проблем, който често влияе на състоянието на усмивката – обезцветяването на зъбите и придобиването на жълти оттенъци.

Как да се справите с този проблем? Разберете повече за услугата избелване зъби от екипа на Medical Dent.

Какви са методите за избелване на зъби?

Има два основни метода за избелване на зъби – професионален и в домашни условия. Първият е по-предпочитан и се извършва в стоматологичния кабинет, където се работи с професионални избелващи агенти.

При втория метод процедурата се провежда в домашни условия, като тук вариантите отново са два – процесът да бъде контролиран от дентален специалист или да се случва самоинициативно.

В зависимост от това дали процедурата се извършва върху живи или умъртвени зъби, се определя като витална или невитална. При невиталното избелване на умъртвени зъби е възможно добавянето на избелващ агент в кореновите канали, където се наблюдава по-бърз и силен ефект.

Защо да изберете професионалното избелване?

Професионалното избелване на зъби се характеризира с някои ключови предимства:

  • процесът е изцяло контролиран и се провежда в подходяща среда – стоматологичен кабинет;
  • за промяна на цвета на зъбите се използват висококачествени и доказани продукти с избелващ агент, който не влияе на здравината на дъвкателния орган и не разваля емайла;
  • елиминират се рисковете от неправилно нанасяне, увреждане на емайла и други;
  • използва се гел с висока концентрация, който води до зашеметяващи резултати още след първите няколко минути;
  • една процедура може да ви помогне да изсветлите вашите зъби с до 3 нюанса. Ако извършите поне три процедури, може да постигнете усмивката, за която си мечтаете, с лекота;
  • преди да извърши процедурата, специалистът ще оцени състоянието на устната ви кухина и ще прецени дали избелването на зъбите е препоръчително за вас. Не във всички случаи такова възвръщане на белотата е подходящо.
  Защо да ползваме бързи кредити

Професионалната избелваща система е проверена, много по-надеждна и с много по-малък риск от възникване на трайна чувствителност, болка и други. Непрофесионалното и неконтролирано избелване, от своя страна, може да бъде опасно за здравето на дъвкателните ви органи.

Вижте още...

Отваряне на транспортна компания от нулата. Как да отворите транспортна фирма

admin

Значението на абсорбаторите: изчерпателно ръководство за кухненска вентилация

matalcore

Как да обслужваме качествено автомобила си

admin