Свежо

5 неоспорими факта за спортните екипи и анцузи

Изборът на спортни анцузи понякога се оказва изненадващо сложен и труден. За какво да гледаме най-напред: материя, цвят, дизайн, марка, размер?

А дори и да сме следвали този „наръчник“, какво ако избраният модел не ни е удобен?

И въобще, защо пък трябва да носим анцузи? Те не са ли демоде вече?

В днешната статия ще Ви споделим няколко интересни погледа върху спортните анцузи, които, надяваме се, ще Ви накарат да гледате по различен начин върху този тип облекло.

Дамски анцузи: вечната класика в модата

За разлика от много други временно модни артикули, дамските или мъжките анцузи никога няма да излязат от мода.

Защо ли? 

Въпросът е риторичен, а отговорът очеваден: защото анцузите са необходимост. Те не се купуват от прищявка – или поне не в повечето случаи – а защото някой някъде има необходимост от нов, здрав спортен екип, в който да се чувства максимално удобно в ежедневието си.

Ежедневието е „удобно“

Няма човек, който да отрече, че носенето на анцузи и спортни екипи не му носи удобство и усещане за свобода. Този неотречим факт е особено валиден за дамите. Дамските анцузи може да не успяват да стъпят на малкия пръст на черната малка рокля, но пък и тя не може да стъпи на пръста на анцузите, когато говорим за комфорт.

  Камуфлажни панталони - няколко причини да ги изберем

[highlight]Шегата настрана, спортните екипи внасят доза комфорт не само по време на спорт, но и в лежерните моменти у дома или навън сред природата.[/highlight]

ancuzi-moda

Жените са красиви и в анцузи

Годината е 2019 и може би не съществува дама, която да не обича да носи спортни артикули, прегръщащи извивките на тялото й. Дали това ще бъде посредством модерен клин или анцунг тип „цигара“ няма значение. Важен е моделът, дизайнът, марката, удобството и не на последно място разбира се – цената.

Мъжки анцузи за спортисти или спортни ентусиасти

Когато става дума за мъжките анцузи, в днешно време забелязваме някакъв бум на този вид облекло сред господата.

Вероятно по темата сте чували стотици анекдоти относно „шефското облекло = облекло по анцунг“. Но ако трябва да се отделечим с една идея повече от това твърдение, ще стигнем до извода, че неслучайно мъжете предпочитат спортните артикули през деня. Не само че така им е 10 пъти по-комфортно, изпълнявайки дневните си задължения, но и като че ли се чувстват „у дома си“, когато са в по-свободни дрехи, дори намирайки се в офиса.

Спортните анцузи се поддържат по-лесно

Представете си, ако трябваше всяка сутрин да прекарвате в гладене на официални ризи, панталони, сака, врътовръзки и какво ли още не. Отделно, да не говорим, че тук съчетанието между материи, дизайни и цветове е изключително важно за доброто първо впечатление.

  Онлайн магазините са като сбъдната мечта

О, да не забравяме, че наред с всичко, ключов момент е и изборът на елегантни обувки, които да пасват по стил и цвят на цялостната Ви „банкерска визия“.

За разлика от ризите, например, чието гладене продължава сякаш с часове, спортните екипи и анцузи се поддържат с лекота. В повечето случаи, зависи от материята, не се налага никакво гладене, комбинират се невероятно лесно с останалата част от облеклото дори ако става дума за по-цветно горнище или долнище.

Видяхте ли? Току-що Ви доказахме, че спортните анцузи и екипи като цяло заслужават място и във Вашия гардероб!

Вижте още...

Митове за хазарта: Заблудата „Монте Карло“

admin

Най-сваляните Mр3 парчета през последните години

admin

Нетрадиционен букет от сини рози

admin