Актуално

Какво трябва да знаете за кредитите до заплата

Бързи кредити до заплата

Кредитите до заплата са популярен избор за всеки, който има нужда от пари, когато има доста време преди да вземете следващата си заплата. В тази статия ще разгледаме какво представляват тези кредити и какви са техните характеристики.

Какво е заем до заплата?

Заемите до заплата са краткосрочни, необезпечени кредити, които изискват разрешение за електронно теглене на парите от вашата сметка. Тези заеми са дължими на следващата ви заплата, обикновено две седмици или месец след отпускането на заема.

Когато търсите най-добрия кредит до заплата, трябва да имате предвид няколко неща. Някои от тези функции включват високи лихвени проценти и липса на кредитна проверка. Други включват гъвкав график за погасяване. Можете също да използвате тази услуга за разрешаване на извънредна ситуация. Това е популярен вид заем, така че си струва да се провери.

Какво са бързи кредити до заплата

Какви са характеристиките на кредити до заплата?

Лихви

Високите лихвени проценти по бързи кредити до заплата са често срещано погрешно схващане сред потребителите. Високата цена на заема може бързо да се превърне в астрономическа сума, ако кредитополучателят не е в състояние да изплати заема навреме. Често кредитополучателите с финансови затруднения се обръщат към своите кредитори, за да поискат удължаване на срока, което им позволява още две седмици да изплатят заема. Това означава, че стойността на лихвата може да варира в зависимост от много фактори.

  Изплащане на щета по гражданска отговорност

Заемите до заплата обикновено са предназначени да бъдат изплатени с еднократно плащане, когато получите заплатата си. Поради това лихвата по тези заеми е фиксирана. Всъщност много заемодатели до заплата дори не изразяват таксите си като лихвен процент, а вместо това начисляват фиксирана такса.

Бързи кредити до заплата - характеристики

Обезпечени или необезпечени са тези заеми?

Повечето бързи кредити до заплата са необезпечени. Това означава, че не е нужно да давате на кредитора обезпечение или да вземете назаем срещу ценна вещ, както правите в заложна къща.

Вместо това заемодателят обикновено ще ви поиска разрешение да вземе по електронен път пари от вашата банкова, кредитна кооперация или сметка с предплатена карта. Като алтернатива, заемодателят може да ви помоли да напишете чек за сумата за погасяване, която заемодателят ще осребри, когато заемът стане дължим.

Начини за изплащане

Обикновено от вас се изисква да изплатите заем до заплата с едно плащане до следващата ви заплата. Тъй като заемодателите имат различни условия за погасяване, не забравяйте да поискате конкретната дата на падежа или проверете датата в споразумението.

Бързи кредити до заплата - изплащане

В зависимост от заемодателя може да имате няколко опции за изплащане на дълга си:

  • Проверка с последваща дата, когато кандидатствате;
  • Чек на следващата ви заплата;
  • Онлайн през уебсайта на кредитора;
  • Директен дебит от вашата банкова сметка;
  • Друга форма на кредит;
  • Ако не изплатите заема на падежа, заемодателят може да изтегли по електронен път пари от вашата сметка.
  Потребителски кредити: Как да гарантирате за вашето финансиране

В България един от най-предпочитаните кредитори, отпускащи бързи кредити до заплата с прозрачни условия, е Ferratum.

Вижте още...

Онлайн кредит – огромно облекчение за жителите на по-малките населени места

admin

Автомобилът – част от ежедневието на съвременния човек

admin

Забележителните предимства на ПВЦ дограмата REHAU

matalcore