Технологии

Как да зареждате телефона си по най-ефективния начин

Смартфоните се превърнаха в незаменима част от живота ни. Всъщност за много от нас те са практически необходимост. В края на краищата повечето от нас ги използват, за да поддържат връзка с приятелите и семейството си, да са в крак с работата си и дори да управляват местата, на които ходим, и нещата, които правим. Всички знаем, че няма заместител на напълно зареден смартфон – особено ако ви се налага често да използвате приложения като навигация или да правите снимки, за да документирате живота си. Но как точно можете да поддържате телефона си максимално зареден? Ако четете тази статия, това означава, че сте намерили идеалното място, откъдето да започнете! Продължавайте да четете, за да научите повече за най-добрите начини да зареждате телефона си и да го поддържате в този вид!

Изключвайте телефона си, когато не го използвате

Не забравяйте да държите телефона си на тих режим, когато спите или сте на други места, където може да смущава другите. Това е наистина прост съвет, но много от нас го пренебрегват: изключвайте телефона си, когато не го използвате. Това е особено важно, ако зареждате телефона си през нощта, защото батерията на телефона е проектирана да задържа определено количество енергия. Това означава, че тя не е безкрайна и че когато зареждате телефона си на 100%, по същество го зареждате над тази граница. Ако не изключвате телефона си, а просто го включвате и оставяте, по същество вредите на телефона си и намалявате ефективността му.

  Пневматични инструменти: Основно ръководство за любители и професионалисти

Използвайте тъмния цветови спектър за зареждане на телефона си

## Използвайте тъмния цветови спектър за зареждане на телефона си Когато зареждате телефона си, опитайте се да използвате тъмния цветови спектър, за да го зареждате толкова дълго, колкото е необходимо. Синята LED светлина, излъчвана от устройствата за зареждане, е изключително вредна за очите ви. Тя уврежда и кожата ви, като разрушава колагена, ускорява стареенето и увеличава появата на бръчки и тъмни петна. Въпреки че зареждането на тъмно може да изглежда като неудобство, всъщност това е много полезен начин да поддържате телефона си зареден, а очите и кожата си здрави!

Използвайте захранващ пакет за зареждане на телефона си

Ако телефонът ви е почти изчерпан, можете да използвате захранващ пакет, за да го заредите, докато можете да го включите отново. Захранващият блок е преносимо зарядно устройство, което можете да вземете със себе си и да включите към телефона си, ако имате нужда от бързо зареждане. Чудесното на захранващите банки е, че са изключително удобни за пътуване и за дълги дни навън. Можете да я заредите вкъщи и след това да я приберете в чантата си, готова да ви послужи, когато ви потрябва. Ако отивате на почивка или пътувате по работа, захранващата банка може да ви помогне да останете заредени и свързани. Тъй като захранващата банка е преносимо зарядно устройство, тя може да побере повече енергия от стандартното зарядно за телефон. Това означава, че можете да заредите телефона си бързо, ако бързате или батерията ви е изтощена.

  НАСА казва, че хората могат да останат на Луната за по-дълги периоди през това десетилетие, което ще даде възможност за изследване на дълбокия космос

Не използвайте телефона си, докато се зарежда

Това може би е излишно да се казва, но не искате да зареждате телефона си, докато го използвате. Това може да доведе до повреда на телефона, както и до презареждане на телефона, което може да доведе до прегряване. Ако трябва да използвате телефона си, докато се зарежда, изключете зарядното устройство от контакта, преди да го използвате. Това ще гарантира, че телефонът ви няма да прегрее, докато го използвате.

Заключение

Смартфоните са съществена част от живота на много хора, но те могат бързо да се изтощят, ако не знаете как да ги използвате ефективно. Съществуват много начини за зареждане на телефона, но не всички са ефективни. Изключването на телефона, когато не го използвате, използването на тъмния цветови спектър за зареждане на телефона и използването на захранващ пакет за зареждане на телефона са прости начини да запазите телефона си за по-дълго време. Поддържането на телефона ви в заредено състояние е от съществено значение, ако искате да продължите да се движите в крак с ежедневието си. С тези съвети ще можете да поддържате телефона си зареден по-дълго време и ще можете да правите повече с него.

Вижте още...

Какво крие Fintech за бъдещето?

admin

Видове високоговорители за озвучителна система

admin

Скъпа ли е поправката на счупен дисплей на телефона?

matalcore