Свежо

Предимства на външните ролетни PVC и AL ролетни щори

Външни щори за дограма

Външните ролетни щори са изключително удобен продукт, който е предпочитан от много хора, защото предоставят страхотни удобства. Те могат да бъдат изработени от много и различни материали, но най-популярните и ползвани напоследък материали са AL и PVC.

Защо външните ролетни щори са по-добри от вътрешните щори?

Те осигуряват дълготрайна защита от горещото Слънце и ултравиолетовите гама лъчи. Те запазват топлината във вашия дом през зимата и подобряват звукоизолацията (тоест спират още шумове). Те удължават живота на вашата дограма, защото я предпазват от външните атмосферни и механични влияния, а може да се каже, че имат и охранителна функция, защото на крадеца ще му е много трудно да премине едновременно през подобни щори и вашата дограма.

Монтажът на тези външни щори се извършва изключително лесно и бързо, но ако вие нямате технически умения или инструменти за да монтирате сами вашите щори, монтажът може да бъде извършен от фирмата, от която сте купили въпросните щори.

Защо ролетни щори, а не други?

Тези щори са подходящи, ако желаете да запазите своето усещане за пространство, въздух и свобода, но същевременно да затворите вашата тераса и да я предпазите заедно с дограмата си от атмосферните и механичните влияния.

Също така външните ролетни щори са изключително стабилни, защото повечето от тях са с конструкция от алуминиев терминал и добро уплътнение при спускане. Това означава, че през всеки сезон можете да определяте какво количество светлина да влиза във вашия дом. Това е изключително изгоден и добър вариант не само от техническа, но и от ценова гледна точка.

  Защо носенето на кежуал костюм е водеща ежегодна тенденция в модата?
Ролетни външни щори

Каква е цената на ролетните външни щори?

Цената варира в зависимост от големината им, както и от екстрите, с които се предлагат. Можете да очаквате цената да е по-висока, ако вземете високотехнологичен продукт като например възможност за дистанционен или гласов контрол на отвореността на щорите.

Вижте още...

Модерните килими и очарованието на рошавите килими

matalcore

Как да изберем обувки за бременни жени?

admin

Етапи на правилното почистване на автомобила Ви

admin