Свежо

Черно боди – класиката към всяка ефектна визия

Бодито е толкова универсално, че практически никой гардероб на модерно момиче и жена не може без нея. Някои от нас обичат бодитата както като елемент на спокойна, удобна визия в комбинация с дънки, така и като основа за по-класическа комбинация с нотка неформалност.

 

Други момичета възприемат бодито изключително като част от ежедневната визия, затова се ограничават само до едно – в черно, бяло или бежово.

 

Днес ще говорим за едно от тях, базовото черно класическо боди. Нека разгледаме такъв обикновен елемент от гардероба от различни ъгли, като основа за създаване на ярки, остри, характерни, смели, романтични и, разбира се, стилни образи.

 

Черното е един от основните нюанси

Без съмнение черният цвят е един от основните нюанси и е идеално комбиниран с всеки друг цвят. Затова решението да си купите от онлайн магазин Евиза черно боди с дълъг ръкав или с къс, ако все още нямате такава в гардероба си, ще бъде абсолютно правилно. Това просто нещо ще ви позволи да създадете много нови образи, различни по настроение и за различни поводи.

 

Стилно тотално черно

Комбинирайте памучно боди със светъл ленен панталон, смели черни джогинг обувки от еко кожа, мини пола или панталон за стилна тотална черна визия.

 

  Как да допълним визията си – полезни съвети

Ако искате да създадете свободно, спокойно настроение на изображението, тогава обърнете внимание на боди с къс ръкав, в комбинация с къси шорти от велур или плетена мини пола с права кройка.

 

В комбинация с ярък принт

Въпреки това, не разглеждайте класическото боди изключително като елемент от обичайния, ежедневен външен вид за разходка или приятелска среща.

 

Комбинирайте боди с каквато и да е друга дреха с ярък принт – абстрактен, геометричен или анималистичен, най-важното е принтът да хармонизира характера си с наситения черен цвят. Ако искате да създадете по-деликатен, мек и в същото време удобен образ, тогава вашият избор е не по-малко основен, бяло боди в комбинация с пастелни нюанси и деликатен флорален принт. Но за него – бяло боди ще говорим в друга статия. В нашия сайт evizabg.com черните бодита са в голямо разнообразие – памучни, дантелени, тюлени, както и с вълнена нишка.

 

Комбинирайте черно боди с полуприлепнал силует с пола или свободен панталон с висока талия с едър леопардов принт. Именно основният черен цвят допълнително ще подчертае текстурата и характера на леопарда.

Вижте още...

Подаръци за всеки повод: Открийте точния жест, когато искате да кажете „Благодаря“

admin

Модата на цветята и цветистите принтове

admin

Видове високоговорители за озвучителна система

admin